Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediye Başkanı İnce, ‘’ 2015 Taze Sevgilerin Yılı Olsun’’

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2014 - 08:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Belediye Başkanı İnce, ‘’ 2015 Taze Sevgilerin Yılı Olsun’’

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce yayınlamış olduğu mesajında Avanos halkının yeni yılını kutladı. Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce yayınladığı mesajında 2015 yılının taze sevgilerin yılı olmasını diledi. İnce mesajında, Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2015 yılına giriyoruz. Yeni yılda barış ve kardeşliğin egemen olmasını, taze sevgilerin artmasını ve güneşin her güne bir umut olarak doğmasını temenni eder, 2015 yılının Avanos’umuza, ülkemize ve insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim’’ dedi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce yayınlamış olduğu mesajında Avanos halkının yeni yılını kutladı.
Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce yayınladığı mesajında 2015 yılının taze sevgilerin yılı olmasını diledi. İnce mesajında, Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2015 yılına giriyoruz. Yeni yılda barış ve kardeşliğin egemen olmasını, taze sevgilerin artmasını ve güneşin her güne bir umut olarak doğmasını temenni eder, 2015 yılının Avanos’umuza, ülkemize ve insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim’’ dedi.

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.