Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediyesi Halka İftar Yemeği Verdi

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2015 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Belediyesi Halka İftar Yemeği Verdi

  Avanos Belediye Başkanlığı tarafından tertip edilen iftar yemeği  9 Temmuz Perşembe akşamı Kızılırmak kenarında gerçekleştirildi. Kızılırmak kenarında kurulan 400 kişilik iftar sofrasında Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı İsmet İnce’de vatandaşlarımızla birlikteydiler. İftar sofrasına halkımız da büyük ilgi gösterdi. Avanos Belediyesi EDES “Engellilere Destek Programı” kapsamında yürüttüğü eğitim ve sosyal aktüaliteler zinciri içerisinde engelli bireylerimizin de sosyal hayata dahil olmaları amaçlanarak halkımızla birlikte iftarda yer aldılar.
 

Avanos Belediye Başkanlığı tarafından tertip edilen iftar yemeği  9 Temmuz Perşembe akşamı Kızılırmak kenarında gerçekleştirildi.

Kızılırmak kenarında kurulan 400 kişilik iftar sofrasında Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı İsmet İnce’de vatandaşlarımızla birlikteydiler.

İftar sofrasına halkımız da büyük ilgi gösterdi. Avanos Belediyesi EDES “Engellilere Destek Programı” kapsamında yürüttüğü eğitim ve sosyal aktüaliteler zinciri içerisinde engelli bireylerimizin de sosyal hayata dahil olmaları amaçlanarak halkımızla birlikte iftarda yer aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.