MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediyesi sineklerle mücadeleye devam ediyor

BELEDİYELER 04.06.2020 - 20:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Belediyesi sineklerle mücadeleye devam ediyor

Avanos Belediyesi Kızılırmak nehri üzerinde Simulium spp. türü sineğe karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  Kızılırmak nehri içerisinde döngüsel yaşam süreçleri içerisinde uçkun erginliğine ulaşmadan larva döneminde Simulium spp. sineği için erken ilaçlama çalışmaları tekrarlandı.   Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak popülasyonları takip edilen zararlıya karşı en etkin mücadele yöntemi olan ve ekolojik sisteme ve diğer canlılara hiçbir zararı ve yan etkisi bulunmayan Biyolojik Larvasit ile ilaçlama yapıldı.
Avanos Belediyesi Kızılırmak nehri üzerinde Simulium spp. türü sineğe karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Kızılırmak nehri içerisinde döngüsel yaşam süreçleri içerisinde uçkun erginliğine ulaşmadan larva döneminde Simulium spp. sineği için erken ilaçlama çalışmaları tekrarlandı.

 

Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak popülasyonları takip edilen zararlıya karşı en etkin mücadele yöntemi olan ve ekolojik sisteme ve diğer canlılara hiçbir zararı ve yan etkisi bulunmayan Biyolojik Larvasit ile ilaçlama yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.