Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediyesi Tarafından Tiyatro Oyunu Gösterisi Düzenleniyor

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2016 - 21:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Belediyesi Tarafından Tiyatro Oyunu Gösterisi Düzenleniyor

Avanos Belediye Başkanlığı sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro gösterisini vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor. Avanos Kaymakamlığının onayı ile 17 Mart 2016 Perşembe günü saat 14:45’de Belediye Konferans Salonunda öğrencilere, akşam saat 19:30’da bütün vatandaşlarımıza gösterilecek olan tiyatro ücretsizdir. Uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı, “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro oyunu toz pembe olarak sunulan uyuşturucunun karanlık yüzünü sergilemektedir. Avanos Belediyesi sergilenecek olan tiyatro oyununa tüm Avanos halkını davet etti.  

Avanos Belediye Başkanlığı sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro gösterisini vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor.
Avanos Kaymakamlığının onayı ile 17 Mart 2016 Perşembe günü saat 14:45’de Belediye Konferans Salonunda öğrencilere, akşam saat 19:30’da bütün vatandaşlarımıza gösterilecek olan tiyatro ücretsizdir.
Uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı, “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro oyunu toz pembe olarak sunulan uyuşturucunun karanlık yüzünü sergilemektedir.
Avanos Belediyesi sergilenecek olan tiyatro oyununa tüm Avanos halkını davet etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.