MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediyesi Turistlere Otopark Vermiyor

GÜNCEL 29.07.2018 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Belediyesi Turistlere Otopark Vermiyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde Avanos’u ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler Avanos Belediyesi yüzünden araçlarını park edecek yer bulmada sıkıntı çekiyor.
  Avanos Belediyesi tarafından uygulanan otopark uygulaması bu kadarına da pes dedirtti. Nitekim Avanos Belediyesi’nin hemen yanında bulunan otoparka girmek araçlarını park etmek isteyen yerli ve yabancı turistler Avanos Belediyesi görevlisi tarafından otoparka alınmıyor. Otopark görevlisinin bu otoparka araç park edebilmeniz için bir aylık abonelik şartı var demesiyle ne yapacağını şaşıran araç sürücülere çareyi araçlarını uygunsuz yerlere araçlarını park etmekte buluyor.   Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’nin talimatıyla bu şekilde uygulamamız bulunuyor diyen otopark görevlisine ise özellikle yerli turistler Kapadokya’yı gezmek için bir aylık abonelik park ücretimi ödememiz gerekiyor diye soruyorlar.     Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından bölgemizi ziyarete gelen turistlere Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce tarafından neden böyle bir uygulama yapıldığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde Avanos’u ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler Avanos Belediyesi yüzünden araçlarını park edecek yer bulmada sıkıntı çekiyor.

 

Avanos Belediyesi tarafından uygulanan otopark uygulaması bu kadarına da pes dedirtti. Nitekim Avanos Belediyesi’nin hemen yanında bulunan otoparka girmek araçlarını park etmek isteyen yerli ve yabancı turistler Avanos Belediyesi görevlisi tarafından otoparka alınmıyor. Otopark görevlisinin bu otoparka araç park edebilmeniz için bir aylık abonelik şartı var demesiyle ne yapacağını şaşıran araç sürücülere çareyi araçlarını uygunsuz yerlere araçlarını park etmekte buluyor.

 

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’nin talimatıyla bu şekilde uygulamamız bulunuyor diyen otopark görevlisine ise özellikle yerli turistler Kapadokya’yı gezmek için bir aylık abonelik park ücretimi ödememiz gerekiyor diye soruyorlar.  

 

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından bölgemizi ziyarete gelen turistlere Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce tarafından neden böyle bir uygulama yapıldığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.