Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediyesinden ‘’Hoşgeldin Bebek’’ Uygulaması

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2015 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Belediyesinden ‘’Hoşgeldin Bebek’’ Uygulaması

  Avanos Belediyesi tarafından 1 Kasım tarihinden itibaren uygulanmaya başladığı projeyle hazırlatılan “Hoşgeldin Bebek” paketleri, Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kanalıyla çocuk sahibi çiftlere dağıtılıyor. Avanos Belediyesi sınırları içinde yeni doğan bebeklere bu paketi hediye ediyor.  Uygulama 1 Kasım tarihi itibarıyla yeni doğan bebeklere dağıtılmaya başlandı. Üzerinde “Hoşgeldin En Küçük Avanoslu” yazan hediye paketi içerisinde, bebek çantası, bebek kıyafeti, anne sütünün faydaları ve bebek bakımı ile ilgili temel bilgileri içeren broşür yer alıyor. 
 

Avanos Belediyesi tarafından 1 Kasım tarihinden itibaren uygulanmaya başladığı projeyle hazırlatılan “Hoşgeldin Bebek” paketleri, Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kanalıyla çocuk sahibi çiftlere dağıtılıyor.

Avanos Belediyesi sınırları içinde yeni doğan bebeklere bu paketi hediye ediyor.  Uygulama 1 Kasım tarihi itibarıyla yeni doğan bebeklere dağıtılmaya başlandı.

Üzerinde “Hoşgeldin En Küçük Avanoslu” yazan hediye paketi içerisinde, bebek çantası, bebek kıyafeti, anne sütünün faydaları ve bebek bakımı ile ilgili temel bilgileri içeren broşür yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.