Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediyesinden Siren duyurusu

İLÇELER 09.11.2019 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Belediyesinden Siren duyurusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği 10 Kasım dolayısıyla iki dakika süreyle siren sesi çalınacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği 10 Kasım dolayısıyla iki dakika süreyle siren sesi çalınacak.   8 Kasım’da Avanos belediyesi anons sistemi ile deneme amaçlı, 10 Kasımda ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Töreni vesilesiyle 2 Dakika süreyle siren sesi yayını yapılacak.  
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği 10 Kasım dolayısıyla iki dakika süreyle siren sesi çalınacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği 10 Kasım dolayısıyla iki dakika süreyle siren sesi çalınacak.

 

8 Kasım’da Avanos belediyesi anons sistemi ile deneme amaçlı, 10 Kasımda ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Töreni vesilesiyle 2 Dakika süreyle siren sesi yayını yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.