Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'da Bakan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi

İLÇELER 31.03.2017 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos'da Bakan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nevşehir’in Avanos ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nevşehir’in Avanos ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.   Avanos ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Yeni sistemde bakanlıklar yok" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap verdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuşmasında, "Şimdi başbakan var, başbakan yardımcıları var. Yeni sistemde başbakan yardımcıları kaldırılıyor, cumhurbaşkanı yardımcısına dönüşüyor. Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı da birleştiriliyor. CHP lideri bakanlıklar yok diyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bakanlıklar var. Ben diyorum ki Sayın Kılıçdaroğlu Milli Güvenlik Kurulunu düzenleyen maddeyi aç oku bakalım. Orada bazı bakanlıkların adı da yazıyor. Kararname ile de değiştirilemez. Milli Güvenlik Kurulu üyeleri de, Cumhurbaşkanı Yardımcıları, Adalet Bakanı, İç İşleri Bakanı, Dışişleri Bakanı ve Milli Savunma Bakanı. Bütün bunlar kitapçıkta yazmasına rağmen, olmadığını söylüyor" dedi. 16 Nisan tarihinde yapılacak referandum ile ilgili de konuşan Bakan Bozdağ, "Türkiye’ye düşman olan terör örgütleri neden hayır propagandası yapıyorlar bir izah etsinler" ifadelerini kullandı.    Bakan Bozdağ, "Eğer bu değişiklik Türkiye’yi ve Türk milletini bölecekse, bu PKK denen eli kanlı bölücü terör örgütü, DAEŞ terör örgütü, FETÖ terör örgütü, DHKP-C terör örgütü Türkiye’ye ve Türk milletine düşmanlık eden terör örgütlerinin tamamı neden 'hayır'ın propagandasını yapıyor, izah etsinler" şeklinde konuştu. 
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nevşehir’in Avanos ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nevşehir’in Avanos ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

 

Avanos ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Yeni sistemde bakanlıklar yok" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap verdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuşmasında, "Şimdi başbakan var, başbakan yardımcıları var. Yeni sistemde başbakan yardımcıları kaldırılıyor, cumhurbaşkanı yardımcısına dönüşüyor. Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı da birleştiriliyor. CHP lideri bakanlıklar yok diyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bakanlıklar var. Ben diyorum ki Sayın Kılıçdaroğlu Milli Güvenlik Kurulunu düzenleyen maddeyi aç oku bakalım. Orada bazı bakanlıkların adı da yazıyor. Kararname ile de değiştirilemez. Milli Güvenlik Kurulu üyeleri de, Cumhurbaşkanı Yardımcıları, Adalet Bakanı, İç İşleri Bakanı, Dışişleri Bakanı ve Milli Savunma Bakanı. Bütün bunlar kitapçıkta yazmasına rağmen, olmadığını söylüyor" dedi.
16 Nisan tarihinde yapılacak referandum ile ilgili de konuşan Bakan Bozdağ, "Türkiye’ye düşman olan terör örgütleri neden hayır propagandası yapıyorlar bir izah etsinler" ifadelerini kullandı. 

 

Bakan Bozdağ, "Eğer bu değişiklik Türkiye’yi ve Türk milletini bölecekse, bu PKK denen eli kanlı bölücü terör örgütü, DAEŞ terör örgütü, FETÖ terör örgütü, DHKP-C terör örgütü Türkiye’ye ve Türk milletine düşmanlık eden terör örgütlerinin tamamı neden 'hayır'ın propagandasını yapıyor, izah etsinler" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.