Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos ilçesinde 70 aileye yardım ulaştırıldı

İLÇELER 11.05.2020 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos ilçesinde 70 aileye yardım ulaştırıldı

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği mübarek ramazan ayı dolayısıyla ilçe ilçe yardım dağıtmayı sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği mübarek ramazan ayı dolayısıyla ilçe ilçe yardım dağıtmayı sürdürüyor.   Acıgöl ve Ürgüp ilçelerinin ardından bu kez Avanos ilçesi genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştıran dernek yaklaşık 70 aileye hayırseverlerin katkılarıyla sağlanan gıda kolisi, patates ve tekerlekli sandalye dağıtımında bulundu.   3 Engelliye tekerlekli sandalye hediye eden ve derneğin bu etkinliklerinin devam edeceğini de kaydeden Başkan Mehmet Yurtseven, “Hayır mübarek ramazan ayı dolayısıyla başlattığımız yardım çalışmalarımıza Acıgöl, Ürgüp ilçelerimizin ardından bu kez Avanos ilçemizde devam ettik. 70’e yakın ailemize ulaştık. Bir yandan yardımlarımızı kendilerine takdim ederken bir yandan da sorunlarını bizzat dinledik. Bu faaliyetlerimizde öncelikle bizlere bu yardım malzemelerimizi tedarik eden hayırseverlerimize, yardım dağıtımlarımızda bizlere önemli destek sağlayan köy ve mahalle muhtarlarımıza da teşekkür etmek isterim” diye konuştu.
Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği mübarek ramazan ayı dolayısıyla ilçe ilçe yardım dağıtmayı sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği mübarek ramazan ayı dolayısıyla ilçe ilçe yardım dağıtmayı sürdürüyor.

 

Acıgöl ve Ürgüp ilçelerinin ardından bu kez Avanos ilçesi genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştıran dernek yaklaşık 70 aileye hayırseverlerin katkılarıyla sağlanan gıda kolisi, patates ve tekerlekli sandalye dağıtımında bulundu.

 

3 Engelliye tekerlekli sandalye hediye eden ve derneğin bu etkinliklerinin devam edeceğini de kaydeden Başkan Mehmet Yurtseven, “Hayır mübarek ramazan ayı dolayısıyla başlattığımız yardım çalışmalarımıza Acıgöl, Ürgüp ilçelerimizin ardından bu kez Avanos ilçemizde devam ettik. 70’e yakın ailemize ulaştık. Bir yandan yardımlarımızı kendilerine takdim ederken bir yandan da sorunlarını bizzat dinledik. Bu faaliyetlerimizde öncelikle bizlere bu yardım malzemelerimizi tedarik eden hayırseverlerimize, yardım dağıtımlarımızda bizlere önemli destek sağlayan köy ve mahalle muhtarlarımıza da teşekkür etmek isterim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.