MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Kalaba'da okuma salonu yeniden hizmette

İLÇELER 13.11.2020 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos Kalaba'da okuma salonu yeniden hizmette

Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında belediyenin öncülüğünde açılan okuma salonu Pandemi sürecinin ardından yeniden hizmete geçirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında belediyenin öncülüğünde açılan okuma salonu Pandemi sürecinin ardından yeniden hizmete geçirildi.     Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, "Hem okuma heveslisi yetişkinler vakitlerini verimli değerlendirecekler hem de oraya koyulacak bilgisayar yazıcı ile evinde bilgisayarı olmayıp internet kafelere gitmek ve yüksek fiyatlara ödev çıkartmak zorunda kalan çocuklar sıcak ortamda ücretsiz bir şekilde ödevlerini indirip yazıcıdan çıkarabilecekler" dedi.  
Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında belediyenin öncülüğünde açılan okuma salonu Pandemi sürecinin ardından yeniden hizmete geçirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında belediyenin öncülüğünde açılan okuma salonu Pandemi sürecinin ardından yeniden hizmete geçirildi.  

 

Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, "Hem okuma heveslisi yetişkinler vakitlerini verimli değerlendirecekler hem de oraya koyulacak bilgisayar yazıcı ile evinde bilgisayarı olmayıp internet kafelere gitmek ve yüksek fiyatlara ödev çıkartmak zorunda kalan çocuklar sıcak ortamda ücretsiz bir şekilde ödevlerini indirip yazıcıdan çıkarabilecekler" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.