MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Kaymakamı Erdinç, Satrançta Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

İLÇELER 19.12.2017 - 08:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Kaymakamı Erdinç, Satrançta Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç satrançta Nevşehir derecesi elde eden öğrencileri kabul etti.
  Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk eşliğinde, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Çağrı Türkçü, Avanos İlçe Temsilcisi Esad Öker, Ahmet Ergün Ortaokulu Müdürü Engin Evni ile dereceye giren öğrencilerden 2007 genel kategoride birinci olan Muhammed Enes Ballı, 2007 Nevşehir Kızlarda İl birincisi olan Didem Ekinci ve 2007 kızlarda il üçüncüsü olan Pınar Cerit Kaymakam Murat Çağrı Erdinç’ ziyaret etti.   Başarılarını Kaymakam Murat Çağrı Erdinç ile paylaşan öğrenciler, yanlarında getirdikleri madalyaları ile göz doldurdu. Başarılarından ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Erdinç her zaman yanlarında ve destekçileri olduğunu belirterek başarılarından dolayı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç satrançta Nevşehir derecesi elde eden öğrencileri kabul etti.

 

Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk eşliğinde, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Çağrı Türkçü, Avanos İlçe Temsilcisi Esad Öker, Ahmet Ergün Ortaokulu Müdürü Engin Evni ile dereceye giren öğrencilerden 2007 genel kategoride birinci olan Muhammed Enes Ballı, 2007 Nevşehir Kızlarda İl birincisi olan Didem Ekinci ve 2007 kızlarda il üçüncüsü olan Pınar Cerit Kaymakam Murat Çağrı Erdinç’ ziyaret etti.

 

Başarılarını Kaymakam Murat Çağrı Erdinç ile paylaşan öğrenciler, yanlarında getirdikleri madalyaları ile göz doldurdu. Başarılarından ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Erdinç her zaman yanlarında ve destekçileri olduğunu belirterek başarılarından dolayı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.