Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Kaymakamı İğdelikışla Köyünde Şehit Ailesini Ziyaret Etti

14.07.2017 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Kaymakamı İğdelikışla Köyünde Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı kapsamında İğdelikışla Köyünden 31 – 03 – 1990 tarihinde Kilis’te Şehit düşen Şehit Murat Çelik’in Annesi Fatma Çelik ve Akrabalarını ziyaret etti.
Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı kapsamında  İğdelikışla Köyünden 31 – 03 – 1990 tarihinde Kilis’te Şehit düşen Şehit Murat Çelik’in Annesi Fatma Çelik ve Akrabalarını ziyaret  etti.   Ziyarette  Kaymakam  Muhammed Sait Baytok’a, Avanos İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Yüzbaşı Onur Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk , İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Ertürk , Avanos Kaymakamlık Yazı İşler Müdürü Nihal Osan , Avanos Kütüphane Müdürü Nuray Özdemir , Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz ,Avanos İlçe Sağlık Müdürü ve Devlet Hastanesi Başhekim Adnan Kakilli, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Osman Şahin   , Avanos İlçe Müftülüğü Vaiz Fatih Çavdar , SGK Avanos İlçe Müdürü Osman Çoban, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Çelik katıldı.   Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok ve Heyeti Şehit Annesi Fatma Çelik ve aile efradı Köy Muhtarı Halil Çelik karşıladı. Kaymakam Baytok Şehit Annesinin  elini öperek Hayır duasını aldı.   Kaymakam Baytok Şehit annesi ile sohbet ederek  her zaman her konuda Devlet olarak yanlarında olduklarını belirtti.   Şehit Annesi Fatma Çelik ise Kaymakam Baytok’a teşekkür ederek Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin her zaman bizleri ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmadınız  Allah sizlerden Razı olsun dedi.   Ziyaret sırasında Avanos İlçe Müftülüğü Vaiz Fatih Çavdar tarafından Kuran Tilaveti ve şehidimizin ruhuna dualar edildi.
Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı kapsamında İğdelikışla Köyünden 31 – 03 – 1990 tarihinde Kilis’te Şehit düşen Şehit Murat Çelik’in Annesi Fatma Çelik ve Akrabalarını ziyaret etti.

Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı kapsamında  İğdelikışla Köyünden 31 – 03 – 1990 tarihinde Kilis’te Şehit düşen Şehit Murat Çelik’in Annesi Fatma Çelik ve Akrabalarını ziyaret  etti.

 

Ziyarette  Kaymakam  Muhammed Sait Baytok’a, Avanos İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Yüzbaşı Onur Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk , İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Ertürk , Avanos Kaymakamlık Yazı İşler Müdürü Nihal Osan , Avanos Kütüphane Müdürü Nuray Özdemir , Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz ,Avanos İlçe Sağlık Müdürü ve Devlet Hastanesi Başhekim Adnan Kakilli, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Osman Şahin   , Avanos İlçe Müftülüğü Vaiz Fatih Çavdar , SGK Avanos İlçe Müdürü Osman Çoban, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Çelik katıldı.

 

Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok ve Heyeti Şehit Annesi Fatma Çelik ve aile efradı Köy Muhtarı Halil Çelik karşıladı. Kaymakam Baytok Şehit Annesinin  elini öperek Hayır duasını aldı.

 

Kaymakam Baytok Şehit annesi ile sohbet ederek  her zaman her konuda Devlet olarak yanlarında olduklarını belirtti.

 

Şehit Annesi Fatma Çelik ise Kaymakam Baytok’a teşekkür ederek Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin her zaman bizleri ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmadınız  Allah sizlerden Razı olsun dedi.

 

Ziyaret sırasında Avanos İlçe Müftülüğü Vaiz Fatih Çavdar tarafından Kuran Tilaveti ve şehidimizin ruhuna dualar edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.