Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Kızılırmak Kenarında Yoga Yapıldı

İLÇELER 12.05.2018 - 14:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Kızılırmak Kenarında Yoga Yapıldı

Ülkemizde son yıllarda büyük ilgi gören, bedensel ve ruhsal terapi etkisi nedeniyle insanların ilgi gösterdiği YOGA, Avanos’ta Kızılırmak kenarında gerçekleştirildi.
  Bedensel ve ruhsal açıdan huzur bulmak isteyen vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam aktivitelerine katılabilmeleri amacıyla belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yoga etkinliği düzenlendi.   Etkinliğe katılan vatandaşlar yoga ile nefes ve meditasyon tekniklerini öğrenirken, günlük yaşamın getirdiği yorgunluk ve stresi atma fırsatı da buldular. Yoga yıllardır dinmeyen ağrılara çözüm olarak kullanılan büyük efor sarf etmeden spor yapma imkanı tanırken diğer taraftan, kaygı sorunları, stres ve Parkinson hastalığı gibi sorunların tedavisinde de kullanılıyor.  
Ülkemizde son yıllarda büyük ilgi gören, bedensel ve ruhsal terapi etkisi nedeniyle insanların ilgi gösterdiği YOGA, Avanos’ta Kızılırmak kenarında gerçekleştirildi.

 

Bedensel ve ruhsal açıdan huzur bulmak isteyen vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam aktivitelerine katılabilmeleri amacıyla belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yoga etkinliği düzenlendi.

 

Etkinliğe katılan vatandaşlar yoga ile nefes ve meditasyon tekniklerini öğrenirken, günlük yaşamın getirdiği yorgunluk ve stresi atma fırsatı da buldular. Yoga yıllardır dinmeyen ağrılara çözüm olarak kullanılan büyük efor sarf etmeden spor yapma imkanı tanırken diğer taraftan, kaygı sorunları, stres ve Parkinson hastalığı gibi sorunların tedavisinde de kullanılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.