Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Lisesinde Tehlikeli Eğitim

GÜNCEL 09.03.2017 - 08:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Lisesinde Tehlikeli Eğitim

Avanos Lisesinde öğrenimlerine devam eden öğrenciler okumanın yanı sıra okul bahçesinde hayati tehlike içerisinde eğitimlerine devam ediyor.
  Avanos Lisesinde öğrenimlerine devam eden öğrenciler okumanın yanı sıra okul bahçesinde hayati tehlike içerisinde eğitimlerine devam ediyor.   Avanos Lisesinde okul duvarlarının yıkılmasına yetkililer henüz bir çalışma yapmaması öğrenci velilerinden ve vatandaşlardan büyük tepki çekiyor. Nitekim okul duvarlarının yıkılmasına adeta seyirci kalan okul idaresi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü okulun tadilatının ne zaman yapılacağı konusunda öğrenci velilerine bir açıklama gereğinde bulunmadı.   Okul duvarında bulunan kaplama taşlarının tek tek düşmesine sadece seyirci kalan yetkililer üstüne üstük okul duvarına tedbir almak yerine asmış oldukları uyarı yazısı büyük tepkilere neden oldu. Okul idarecileri tarafından bahçede teneffüslerini geçirmek isteyen öğrencilere okul duvarına astıkları dikkat yazısı ile uyarmak ile yetinmesi dikkatlerden kaçmadı. Avanos Lisesi okul idarecileri okul duvarına “ Dikkat, Kaplama Taş Düşebilir, Yaklaşmayınız” uyarısı astı.   Avanos Lisesi’nde yaşanan bu tehlikeli durum karşısında yetkililerin okula ne zaman ve ne şekilde tedbir alacağı ise kamu oyu tarafından merak ediliyor.   
Avanos Lisesinde öğrenimlerine devam eden öğrenciler okumanın yanı sıra okul bahçesinde hayati tehlike içerisinde eğitimlerine devam ediyor.

 

Avanos Lisesinde öğrenimlerine devam eden öğrenciler okumanın yanı sıra okul bahçesinde hayati tehlike içerisinde eğitimlerine devam ediyor.

 

Avanos Lisesinde okul duvarlarının yıkılmasına yetkililer henüz bir çalışma yapmaması öğrenci velilerinden ve vatandaşlardan büyük tepki çekiyor. Nitekim okul duvarlarının yıkılmasına adeta seyirci kalan okul idaresi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü okulun tadilatının ne zaman yapılacağı konusunda öğrenci velilerine bir açıklama gereğinde bulunmadı.

 

Okul duvarında bulunan kaplama taşlarının tek tek düşmesine sadece seyirci kalan yetkililer üstüne üstük okul duvarına tedbir almak yerine asmış oldukları uyarı yazısı büyük tepkilere neden oldu. Okul idarecileri tarafından bahçede teneffüslerini geçirmek isteyen öğrencilere okul duvarına astıkları dikkat yazısı ile uyarmak ile yetinmesi dikkatlerden kaçmadı. Avanos Lisesi okul idarecileri okul duvarına “ Dikkat, Kaplama Taş Düşebilir, Yaklaşmayınız” uyarısı astı.

 

Avanos Lisesi’nde yaşanan bu tehlikeli durum karşısında yetkililerin okula ne zaman ve ne şekilde tedbir alacağı ise kamu oyu tarafından merak ediliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.