Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos McDonald’s’tan Ramazan’a Özel Menü

İLÇELER 28.05.2017 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos McDonald’s’tan Ramazan’a Özel Menü

McDonald’s, Ramazan ayına özel menüsü ile iftar sofralarının tercihi olmaya devam ediyor.
McDonald’s, Ramazan ayına özel menüsü ile iftar sofralarının tercihi olmaya devam ediyor.   McDonald’s, Ramazan ayı için Türk damak tadına uygun lezzetlerin olduğu özel bir menü hazırladı.   McDonald’s’ın Ramazan menüsünde; tercihe göre etli  MaxBurger menü, karışık atıştırmalık, su sunuluyor. Bu doyurucu Ramazan menüsünün yanı sıra Sundae de ikram ediliyor.   Yumuşak ekmeğinin içerisinde kızarmış et lezzetinde iki adet KöfteBurger eti, acı biber sosu, taze soğanı, taze gevrek salatası ve iki dilim taze domates ile lezzetlendirilmiş Maxburger, McDonald’s misafirlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.   McDonald’s Avanos Şubesinin işletme sahibi Osman Vergiveren “Nevşehir Avanos ilçesindeki  McDonald’s restoranında Ramazan ayında da misafirlerimizi farklı seçenekler sunuyoruz. Big Mac, McChicken gibi klasik McDonald’s lezzetlerinin yanı sıra Ramazan’a özel hazırladığımız menümüz ile hizmet vereceğiz. Misafirlerimizi iftarın yanı sıra geç saatlere kadar açık olan restoranımızda sahurda da ağırlayabileceğiz” diye konuştu.   McDonald’s’ın Ramazan ayına özel menüsü Avanos McDonald’s restoranında 21,50 TL’den satılıyor.  
McDonald’s, Ramazan ayına özel menüsü ile iftar sofralarının tercihi olmaya devam ediyor.

McDonald’s, Ramazan ayına özel menüsü ile iftar sofralarının tercihi olmaya devam ediyor.

 

McDonald’s, Ramazan ayı için Türk damak tadına uygun lezzetlerin olduğu özel bir menü hazırladı.

 

McDonald’s’ın Ramazan menüsünde; tercihe göre etli  MaxBurger menü, karışık atıştırmalık, su sunuluyor. Bu doyurucu Ramazan menüsünün yanı sıra Sundae de ikram ediliyor.

 

Yumuşak ekmeğinin içerisinde kızarmış et lezzetinde iki adet KöfteBurger eti, acı biber sosu, taze soğanı, taze gevrek salatası ve iki dilim taze domates ile lezzetlendirilmiş Maxburger, McDonald’s misafirlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

 

McDonald’s Avanos Şubesinin işletme sahibi Osman Vergiveren “Nevşehir Avanos ilçesindeki  McDonald’s restoranında Ramazan ayında da misafirlerimizi farklı seçenekler sunuyoruz. Big Mac, McChicken gibi klasik McDonald’s lezzetlerinin yanı sıra Ramazan’a özel hazırladığımız menümüz ile hizmet vereceğiz. Misafirlerimizi iftarın yanı sıra geç saatlere kadar açık olan restoranımızda sahurda da ağırlayabileceğiz” diye konuştu.

 

McDonald’s’ın Ramazan ayına özel menüsü Avanos McDonald’s restoranında 21,50 TL’den satılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.