Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta bilim fuarı düzenlendi

İLÇELER 04.11.2021 - 10:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos'ta bilim fuarı düzenlendi

Avanos ilçe Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarına katıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçe Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarına katıldı.   Fuarın açılışını gerçekleştiren Kaymakam Olgun Öner, öğrencilerinin hazırlamış olduğu stantları gezerek hazırlanan projeler hakkında bilgi aldı.    Kaymakam, “Bugün burada öğrencilerimizin hazırladığı projeleri görme fırsatı yakaladık. Çocuklarımız gayet başarılı ve gayretliler, güzel projeler hazırlamışlar. Öğrencilerimizi yetiştiren ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Avanos ilçe Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarına katıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçe Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarına katıldı.

 

Fuarın açılışını gerçekleştiren Kaymakam Olgun Öner, öğrencilerinin hazırlamış olduğu stantları gezerek hazırlanan projeler hakkında bilgi aldı. 

 

Kaymakam, “Bugün burada öğrencilerimizin hazırladığı projeleri görme fırsatı yakaladık. Çocuklarımız gayet başarılı ve gayretliler, güzel projeler hazırlamışlar. Öğrencilerimizi yetiştiren ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.