Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

İLÇELER 29.10.2019 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos'ta Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. yıl dönümü Avanos’ta büyük bir coşku ile kutlandı.
  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Avanos Kaymakamı Olgun Öner’in makamında, tebriklerinin kabulü ile başladı.   Daha sonra Cumhuriyet Meydanındaki kutlama töreninde geçildi. Program İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Avanos Kaymakamı Olgun Öner ve Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş vatandaşları ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladı.   Avanos Kaymakamı, günün anlam ve önemine ilişkin açılış konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve oratoryo gösterisinin ardından, okulların hazırlamış oldukları halk oyunları gösterisi sunuldu. Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerin ödül takdimleri yapıldı.   Başarı elden öğrencilerin ödülleri; Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanos Cumhuriyet Savcısı Mert Gözübüyük, İlçe Emniyet Müdürü Rafet Tokgöz, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Abbas Başer ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz tarafından verildi.   Avanos’ta coşkuyla kutlan Cumhuriyet Bayramı resmigeçit töreninin akabinde tören tertip komitesinin Avanos Kaymakamımız tarafından tebrik edilmesi ile sona erdi.
Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. yıl dönümü Avanos’ta büyük bir coşku ile kutlandı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Avanos Kaymakamı Olgun Öner’in makamında, tebriklerinin kabulü ile başladı.

 

Daha sonra Cumhuriyet Meydanındaki kutlama töreninde geçildi. Program İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Avanos Kaymakamı Olgun Öner ve Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş vatandaşları ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladı.

 

Avanos Kaymakamı, günün anlam ve önemine ilişkin açılış konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve oratoryo gösterisinin ardından, okulların hazırlamış oldukları halk oyunları gösterisi sunuldu. Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerin ödül takdimleri yapıldı.

 

Başarı elden öğrencilerin ödülleri; Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanos Cumhuriyet Savcısı Mert Gözübüyük, İlçe Emniyet Müdürü Rafet Tokgöz, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Abbas Başer ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz tarafından verildi.

 

Avanos’ta coşkuyla kutlan Cumhuriyet Bayramı resmigeçit töreninin akabinde tören tertip komitesinin Avanos Kaymakamımız tarafından tebrik edilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.