Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta festival başladı

KÜLTÜR-SANAT 30.07.2019 - 16:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos’ta festival başladı

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında 28 Temmuz – 1 Ağustos 2019 tarihleri arasında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan “I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali” başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında 28 Temmuz – 1 Ağustos 2019 tarihleri arasında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan “I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali” başladı.   Festival kapsamında ilçeye gelen dansçılar ve beraberindeki heyet Kaymakam Vekili Mehmet Maraşlı’yı makamında ziyaret etti.   Ziyarette dansçılara ve beraberindeki heyete çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Vekili ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.   Avanos Belediye Başkanlığı ve Uluslararası Halk Dansları Organizasyonları Birliği (I.F.D.O) ile ortaklaşa gerçekleştirilecek festivale 6 ülkeden yaklaşık 500 dansçı katılacak. Festivale katılacak ülkeler arasında; Bulgaristan, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Meksika, Romanya ve Türkiye yer almakta.
Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında 28 Temmuz – 1 Ağustos 2019 tarihleri arasında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan “I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali” başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında 28 Temmuz – 1 Ağustos 2019 tarihleri arasında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan “I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali” başladı.

 

Festival kapsamında ilçeye gelen dansçılar ve beraberindeki heyet Kaymakam Vekili Mehmet Maraşlı’yı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette dansçılara ve beraberindeki heyete çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Vekili ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Avanos Belediye Başkanlığı ve Uluslararası Halk Dansları Organizasyonları Birliği (I.F.D.O) ile ortaklaşa gerçekleştirilecek festivale 6 ülkeden yaklaşık 500 dansçı katılacak. Festivale katılacak ülkeler arasında; Bulgaristan, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Meksika, Romanya ve Türkiye yer almakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.