MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta Hoytur Ekibi Gösteri Yaptı

KÜLTÜR-SANAT 30.07.2018 - 09:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos'ta Hoytur Ekibi Gösteri Yaptı

Avanos Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Avanos Geleneksel Halk Panayırı büyük bir coşkuyla devam ediyor.
  Etkinliğin 3. Haftasında, Türkiye’nin en köklü halk dansları topluluklarından birisi olan Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, Avanos Panayırında ki dans gösterileriyle, meydanı dolduran izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.   Türkiye’nin kültür elçiliğine katkıda bulunan, ulusal ve uluslararası pek çok festivalde ülkemizi temsil eden Hoy-Tur halk dansları ekibi, gösterileri ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.   Belediye Başkanımızı İsmet İnce halk oyunları gösterisinin ardından Hoy-Tur ekibine teşekkür ederek, Avanos hatırası olarak ekip üyelerine Avanos tabağı hediye etti.
Avanos Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Avanos Geleneksel Halk Panayırı büyük bir coşkuyla devam ediyor.

 

Etkinliğin 3. Haftasında, Türkiye’nin en köklü halk dansları topluluklarından birisi olan Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, Avanos Panayırında ki dans gösterileriyle, meydanı dolduran izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

Türkiye’nin kültür elçiliğine katkıda bulunan, ulusal ve uluslararası pek çok festivalde ülkemizi temsil eden Hoy-Tur halk dansları ekibi, gösterileri ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

 

Belediye Başkanımızı İsmet İnce halk oyunları gösterisinin ardından Hoy-Tur ekibine teşekkür ederek, Avanos hatırası olarak ekip üyelerine Avanos tabağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.