Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta İlçe Güvenlik Toplantısı Yapıldı

İLÇELER 27.07.2017 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos'ta İlçe Güvenlik Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR(İHA)- Avanos’ta Kaymakam Muhammed Sait Baytok başkanlığında ilçe güvenlik toplantısı yapıldı.
  NEVŞEHİR(İHA)- Avanos’ta Kaymakam Muhammed Sait Baytok başkanlığında ilçe güvenlik toplantısı yapıldı. Avanos Kaymakamlığınca her ay düzenli olarak yapılan İlçe Güvenlik toplantısına,Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Avanos Belediye Başkan vekili Ahmet Gedik,  Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Avanos İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı  Onur Güven, Avanos İlçe  Emniyet Müdürü Faruk Yaman ve daire müdürleri ile birlikte vatandaşlar katıldı. İlçe güvenlik toplantısında İlçe Emniyet Müdürü Faruk Yaman, ilçede Meydana gelen  trafik kazası, pasaport işlemleri   Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan  faaliyetler hakkında bilgilendirme yaparken Avanos İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Onur Güven ise jandarma faaliyetleri alanında yapılan çalışmalar ile ilgili sunum yaptı. Kaymakam Muhammed Sait Baytok ise katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyerek güvenlik konusu başta olmak üzere köylerin sorunlarını da Köy muhtarlarından dinledi. 
NEVŞEHİR(İHA)- Avanos’ta Kaymakam Muhammed Sait Baytok başkanlığında ilçe güvenlik toplantısı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Avanos’ta Kaymakam Muhammed Sait Baytok başkanlığında ilçe güvenlik toplantısı yapıldı.

Avanos Kaymakamlığınca her ay düzenli olarak yapılan İlçe Güvenlik toplantısına,Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Avanos Belediye Başkan vekili Ahmet Gedik,  Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Avanos İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı  Onur Güven, Avanos İlçe  Emniyet Müdürü Faruk Yaman ve daire müdürleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

İlçe güvenlik toplantısında İlçe Emniyet Müdürü Faruk Yaman, ilçede Meydana gelen  trafik kazası, pasaport işlemleri   Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan  faaliyetler hakkında bilgilendirme yaparken Avanos İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Onur Güven ise jandarma faaliyetleri alanında yapılan çalışmalar ile ilgili sunum yaptı.

Kaymakam Muhammed Sait Baytok ise katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyerek güvenlik konusu başta olmak üzere köylerin sorunlarını da Köy muhtarlarından dinledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.