Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta MHP’li kadınlar Şehitlerimiz için Kuranı Kerim tilavetinde bulundu

İLÇELER 09.03.2020 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos’ta MHP’li kadınlar Şehitlerimiz için Kuranı Kerim tilavetinde bulundu

Avanos ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı ve Ülkücü gençler kadınlar gününü kutladılar.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı ve Ülkücü gençler kadınlar gününü kutladılar.   İlçe kadın kolları Başkanı Ayşe Azizoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilçede düzenlenen kadınlar günü etkinliklerine katılarak kadınları bu özel günlerinde onları bırakmazken, Şehitlerimiz anısına Kuranı Kerim okundu. Öte yandan Ülkücü gençlerde çeşitli ziyaretlerde bulunarak kadınlara çiçek takdiminde bulundular.   MHP Avanos İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Azizoğlu, başta tüm Şehit annelerinin kadınlar gününü kutlarken, kadın kolları teşkilatı olarak yılın her zamanı kadınların en büyük destekçisi olacaklarını belirtti.
Avanos ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı ve Ülkücü gençler kadınlar gününü kutladılar.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı ve Ülkücü gençler kadınlar gününü kutladılar.

 

İlçe kadın kolları Başkanı Ayşe Azizoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilçede düzenlenen kadınlar günü etkinliklerine katılarak kadınları bu özel günlerinde onları bırakmazken, Şehitlerimiz anısına Kuranı Kerim okundu. Öte yandan Ülkücü gençlerde çeşitli ziyaretlerde bulunarak kadınlara çiçek takdiminde bulundular.

 

MHP Avanos İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Azizoğlu, başta tüm Şehit annelerinin kadınlar gününü kutlarken, kadın kolları teşkilatı olarak yılın her zamanı kadınların en büyük destekçisi olacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.