Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta muhtarlar toplantısı yapıldı

İLÇELER 25.09.2019 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos’ta muhtarlar toplantısı yapıldı

Muhtarlar toplantısı, Kaymakamı Olgun Öner’in Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Muhtarlar toplantısı, Kaymakamı Olgun Öner’in Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.   Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, İlçe Jandarma Komutanı Abbas Başer, İlçe Emniyet Müdür V. Kemalettin Çetin, diğer kurum amirleri ve merkez mahalle muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleşen muhtarlar toplantısında Avanos merkezdeki mahalle muhtarlarının kamu kurum ve kuruluşlarından talepleri, istekleri vatandaşın muhtara aktardığı hususlar görüşüldü.   Toplantıda muhtarların istek ve talepleri konusunda ilgili daire amirlerine gerekli talimatlarını veren Kaymakam Olgun Öner, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.
Muhtarlar toplantısı, Kaymakamı Olgun Öner’in Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Muhtarlar toplantısı, Kaymakamı Olgun Öner’in Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, İlçe Jandarma Komutanı Abbas Başer, İlçe Emniyet Müdür V. Kemalettin Çetin, diğer kurum amirleri ve merkez mahalle muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleşen muhtarlar toplantısında Avanos merkezdeki mahalle muhtarlarının kamu kurum ve kuruluşlarından talepleri, istekleri vatandaşın muhtara aktardığı hususlar görüşüldü.

 

Toplantıda muhtarların istek ve talepleri konusunda ilgili daire amirlerine gerekli talimatlarını veren Kaymakam Olgun Öner, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.