MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

İLÇELER 18.05.2018 - 10:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos’ta Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri başlıyor.
  Ramazan’ın coşkusunu yaşatmak, eski Ramazan kültürünün genç nesillere tanıtmak ve aktarmak için gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Ramazan Eğlencelerinde büyüklerde eski Ramazanların tadına varacak.   Avanos Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “18 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında her Cuma akşamı 20.30 ile 23.30 saatleri arasında Kızılırmak kenarı Testi Heykeli önünde yapılacak olan Ramazan etkinliklerine çocuklar başta olmak üzere bütün halkımız davetlidir” denildi.
Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri başlıyor.

 

Ramazan’ın coşkusunu yaşatmak, eski Ramazan kültürünün genç nesillere tanıtmak ve aktarmak için gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Ramazan Eğlencelerinde büyüklerde eski Ramazanların tadına varacak.

 

Avanos Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “18 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında her Cuma akşamı 20.30 ile 23.30 saatleri arasında Kızılırmak kenarı Testi Heykeli önünde yapılacak olan Ramazan etkinliklerine çocuklar başta olmak üzere bütün halkımız davetlidir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.