Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta 'Tiyatro Günü' etkinliği düzenlendi

KÜLTÜR-SANAT 29.07.2019 - 08:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos'ta 'Tiyatro Günü' etkinliği düzenlendi

Yaşar Kemal’in yazdığı Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu ‘nun hazırladığı” “İnce Memed” isimli tiyatro oyunu Amfi Tiyatrosunda sergilendi.
  Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün “Tiyatro Günleri” etkinlikleri kapsamında sergilenen tiyatro oyunlarında kalabalık katılımcı kitlesi olan gösteriler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.   Gün içinde çocuklar için "Temiz Dişler Ülkesi" adlı tiyatro oyunu sergilenirken gece ise "İnce Memed" tiyatro oyunu sahnelendi.   Oyunun ardından vatandaşlar beğenisini uzun süre ayakta alkışlayarak gösterdi.   Belediye Başkan Vekili Hakan Serkan Şahin, Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosuna Avanos’ta sergiledikleri “İnce Memed” oyunu için teşekkür etti.
Yaşar Kemal’in yazdığı Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu ‘nun hazırladığı” “İnce Memed” isimli tiyatro oyunu Amfi Tiyatrosunda sergilendi.

 

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün “Tiyatro Günleri” etkinlikleri kapsamında sergilenen tiyatro oyunlarında kalabalık katılımcı kitlesi olan gösteriler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

 

Gün içinde çocuklar için "Temiz Dişler Ülkesi" adlı tiyatro oyunu sergilenirken gece ise "İnce Memed" tiyatro oyunu sahnelendi.

 

Oyunun ardından vatandaşlar beğenisini uzun süre ayakta alkışlayarak gösterdi.

 

Belediye Başkan Vekili Hakan Serkan Şahin, Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosuna Avanos’ta sergiledikleri “İnce Memed” oyunu için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.