Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta uyuşturucu taciri 1 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 07.01.2019 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos'ta uyuşturucu taciri 1 kişi tutuklandı

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurdukları araç içerisinde esrar, bıçak ve para ele geçirdi.
  Edinilen bilgilere göre, Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Avanos-Göreme yol ayrımında şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araç içerişinde yapılan aramada, gölük kabı içerisinden 0,3 gram eroin kalıntıları, alüminyum folyo içerisinde 1 gram  eroin ve folyo içerisinde 7 gram eroin ele geçirildi. Polis merkezi amirliğinde yapılan adli aramada ise şahısların üzerinden 1 gram ve 6,5 gram metamfatemin ile sustalı tabir edilen bıçak ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 935 lira paraya el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.M.K. ise tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 
Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurdukları araç içerisinde esrar, bıçak ve para ele geçirdi.

 

Edinilen bilgilere göre, Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Avanos-Göreme yol ayrımında şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araç içerişinde yapılan aramada, gölük kabı içerisinden 0,3 gram eroin kalıntıları, alüminyum folyo içerisinde 1 gram  eroin ve folyo içerisinde 7 gram eroin ele geçirildi. Polis merkezi amirliğinde yapılan adli aramada ise şahısların üzerinden 1 gram ve 6,5 gram metamfatemin ile sustalı tabir edilen bıçak ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 935 lira paraya el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.M.K. ise tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.