Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta uyuşturucu taciri 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 26.11.2020 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avanos’ta uyuşturucu taciri 3 kişi tutuklandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avanos ilçesinde yapılan operasyon sonrasında uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı.
  Alınan bilgilere göre, Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafında Avanos’ta 3 farklı adreste bulunan 4 şüpheliye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen eş zamanlı operasyon sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan O.B. (37)’nin yanı sıra E.T. (29), U.F,  (28), ve M.Ç. (27) yakalanarak gözaltına alınırken yapılan aramalarda 4, 97 gram metamfetamin ele geçirildi.   Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan O.B.’nin yanı sıra arkadaşları E.T., ve U.F. uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken M.Ç. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avanos ilçesinde yapılan operasyon sonrasında uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı.

 

Alınan bilgilere göre, Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafında Avanos’ta 3 farklı adreste bulunan 4 şüpheliye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen eş zamanlı operasyon sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan O.B. (37)’nin yanı sıra E.T. (29), U.F,  (28), ve M.Ç. (27) yakalanarak gözaltına alınırken yapılan aramalarda 4, 97 gram metamfetamin ele geçirildi.

 

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan O.B.’nin yanı sıra arkadaşları E.T., ve U.F. uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken M.Ç. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.