Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avrupa şampiyonu İpek Çiğdem aktif sporu bıraktığını açıkladı

SPOR 12.02.2020 - 10:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avrupa şampiyonu İpek Çiğdem aktif sporu bıraktığını açıkladı

Dünya ikinciliğinin yanı sıra 2 kez Avrupa şampiyonu ve sayısız Türkiye şampiyonlukları elde eden Nevşehirli taekwondocu İpek Çiğdem aktif spor hayatını sonlandırdı.
  Nevşehirli taekwondocu İpek Çiğdem’in aktif spor hayatını sonlandırdığını hocası Recep Işık sosyal medya hesabından duyurdu. Işık yaptığı paylaşımda, “Nevşehir'imizin Milli sporcusu 2 defa Avrupa Şampiyonu, Universiyatda Dünya ikincisi, Avrupa ikincisi, Avrupa üçüncüsü, İslam Oyunları üçüncüsü birçok uluslararası turnuvalara damga vurarak şampiyon olan ve 9 defa Türkiye şampiyonu olmuş gururumuz İpek Çiğdem aktif sporu bırakma kararı aldı. Sporcu olarak Türk taekwondosuna damgasını vuran evladıma bundan sonraki hayatında da başarılar dilerim. Her zaman bir Baba bir abi ve bir Hocası olarak yanında olacağım. Yolun ve bahtın açık olsun güzel kızım” sözlerini paylaştı.   Milli sporcu İpek Çiğdem’in İstanbul’a öğretmen olarak atandığı öğrenildi.
Dünya ikinciliğinin yanı sıra 2 kez Avrupa şampiyonu ve sayısız Türkiye şampiyonlukları elde eden Nevşehirli taekwondocu İpek Çiğdem aktif spor hayatını sonlandırdı.

 

Nevşehirli taekwondocu İpek Çiğdem’in aktif spor hayatını sonlandırdığını hocası Recep Işık sosyal medya hesabından duyurdu. Işık yaptığı paylaşımda, “Nevşehir'imizin Milli sporcusu 2 defa Avrupa Şampiyonu, Universiyatda Dünya ikincisi, Avrupa ikincisi, Avrupa üçüncüsü, İslam Oyunları üçüncüsü birçok uluslararası turnuvalara damga vurarak şampiyon olan ve 9 defa Türkiye şampiyonu olmuş gururumuz İpek Çiğdem aktif sporu bırakma kararı aldı. Sporcu olarak Türk taekwondosuna damgasını vuran evladıma bundan sonraki hayatında da başarılar dilerim. Her zaman bir Baba bir abi ve bir Hocası olarak yanında olacağım. Yolun ve bahtın açık olsun güzel kızım” sözlerini paylaştı.

 

Milli sporcu İpek Çiğdem’in İstanbul’a öğretmen olarak atandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.