Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AVRUPALI EĞİTİMCİLER TÜRK KÜLTÜRÜNE HAYRAN KALDI

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AVRUPALI EĞİTİMCİLER TÜRK KÜLTÜRÜNE HAYRAN KALDI

İtalya, İspanya, Polonya ve Romanya ülkelerinden 2 yıldır sürdürülen Comenies projesi kapsamında Derinkuyu Fatih Ortaokulunu konuğu olarak gelen 7 eğitimci. Türk eğitim sistemi hakkında bilgi alarak öğrenciler buluştular. GECEDE DOYASIYA EĞLENDİLER Nevşehir’in Derinkuyu İlçesi Fatih Ortaokulunun konuğu olan ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Avrupalı eğitimciler daha sonra kendileri için Han Odası Saklı Bahçe Et Lokantasında kendileri için verilen veda yemeğine katıldılar. Gecede Türk kültürüne ait yemek çeşitlerini tatma fırsatı bulan ve Türk mutfağına hayran kaldıklarını belirten Avrupalı eğitimciler daha sonra Türk müzikleri eşliğinde halay çekip oynayarak keyifli bir gece geçirdiler. Gecede bölge ve Nevşehir hakkında Avrupalı eğitimcilere bilgi veren Han Odası Saklı Bahçe Et Lokantası sahibi Muammer Başer, ayrıca misafir eğitimcilere Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bizzat seslendirdiği ‘Başkanın Sesinden Kapadokya’ adlı tanıtım Cd’si ile bölgeyi tanıtan materyaller hediye etti.  

İtalya, İspanya, Polonya ve Romanya ülkelerinden 2 yıldır sürdürülen Comenies projesi kapsamında Derinkuyu Fatih Ortaokulunu konuğu olarak gelen 7 eğitimci. Türk eğitim sistemi hakkında bilgi alarak öğrenciler buluştular.

GECEDE DOYASIYA EĞLENDİLER

Nevşehir’in Derinkuyu İlçesi Fatih Ortaokulunun konuğu olan ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Avrupalı eğitimciler daha sonra kendileri için Han Odası Saklı Bahçe Et Lokantasında kendileri için verilen veda yemeğine katıldılar.

Gecede Türk kültürüne ait yemek çeşitlerini tatma fırsatı bulan ve Türk mutfağına hayran kaldıklarını belirten Avrupalı eğitimciler daha sonra Türk müzikleri eşliğinde halay çekip oynayarak keyifli bir gece geçirdiler.

Gecede bölge ve Nevşehir hakkında Avrupalı eğitimcilere bilgi veren Han Odası Saklı Bahçe Et Lokantası sahibi Muammer Başer, ayrıca misafir eğitimcilere Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bizzat seslendirdiği ‘Başkanın Sesinden Kapadokya’ adlı tanıtım Cd’si ile bölgeyi tanıtan materyaller hediye etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.