MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avşar, 'Başkanımıza kimse böyle cümleler kuramaz, kurmamalı'

SİYASET 12.01.2021 - 13:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Avşar, 'Başkanımıza kimse böyle cümleler kuramaz, kurmamalı'

AK Parti önceki dönem merkez ilçe başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya eski bakan ve büyükşehir belediye başkanının sözlerine tepki gösterdi.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti önceki dönem merkez ilçe başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya eski bakan ve büyükşehir belediye başkanının sözlerine tepki gösterdi.     Avşar, "Burada Kayseri - Nevşehir kavgası yapacak değilim. Çokta anlamsız olur, hemşehriyiz. 5 yıl Kayseri’de okudum. Nevşehir’e bakış açılarını iyi bilirim. Gelsinler bizden alışveriş yapsınlar, organizeden tedarik işlerini görsünler üretmelerine gerek yok, tedavi olsunlar, havalimanımızı kullansınlar hatta kendilerininkini kapatsınlar, terminalimizi kullansınlar, turizmden bize de dolaylı pay versinler vs vs. Kayseri halkı yetiştirilme açısından böyle düşünebilir, sonuçta ülke ekonomisine katkı sağlayan bir Büyükşehir. Konya, Gaziantep, İzmit gibi şehirlerle rekabet içinde olan bir şehrin nüfusunun 1/10'u olan Nevşehir’i küçümsemesi belki kabul edilebilir. Nevşehirliler bile bunu der kimi zaman Kayseri nereee Nevşehir nere diye Ancak bakanlık yapmış, adı sadece Kayseri değil tüm ülkeye mal olmuş, tecrübeli bir isim kahve ağzıyla halkı memnun etme adına tribüne oynayarak (seçilmiş bir belediye başkanına özür dilettim - heyecanlı bir genç vs ) cümleler kuramaz, Kurmamalı. Rasim Arı Başkanım belki büyüğü olduğu için ve dava zarar görmesin diye sineye çekebilir ama ben kabul etmiyorum Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın açıklamalarını!. Kayseri’de bizim Nevşehir’de sizin. Kapadokya’nın başkentine tüm Kayserili hemşerilerimizi çaya bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.  
AK Parti önceki dönem merkez ilçe başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya eski bakan ve büyükşehir belediye başkanının sözlerine tepki gösterdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti önceki dönem merkez ilçe başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya eski bakan ve büyükşehir belediye başkanının sözlerine tepki gösterdi.  

 

Avşar, "Burada Kayseri - Nevşehir kavgası yapacak değilim. Çokta anlamsız olur, hemşehriyiz. 5 yıl Kayseri’de okudum. Nevşehir’e bakış açılarını iyi bilirim. Gelsinler bizden alışveriş yapsınlar, organizeden tedarik işlerini görsünler üretmelerine gerek yok, tedavi olsunlar, havalimanımızı kullansınlar hatta kendilerininkini kapatsınlar, terminalimizi kullansınlar, turizmden bize de dolaylı pay versinler vs vs. Kayseri halkı yetiştirilme açısından böyle düşünebilir, sonuçta ülke ekonomisine katkı sağlayan bir Büyükşehir. Konya, Gaziantep, İzmit gibi şehirlerle rekabet içinde olan bir şehrin nüfusunun 1/10'u olan Nevşehir’i küçümsemesi belki kabul edilebilir. Nevşehirliler bile bunu der kimi zaman Kayseri nereee Nevşehir nere diye Ancak bakanlık yapmış, adı sadece Kayseri değil tüm ülkeye mal olmuş, tecrübeli bir isim kahve ağzıyla halkı memnun etme adına tribüne oynayarak (seçilmiş bir belediye başkanına özür dilettim - heyecanlı bir genç vs ) cümleler kuramaz, Kurmamalı. Rasim Arı Başkanım belki büyüğü olduğu için ve dava zarar görmesin diye sineye çekebilir ama ben kabul etmiyorum Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın açıklamalarını!. Kayseri’de bizim Nevşehir’de sizin. Kapadokya’nın başkentine tüm Kayserili hemşerilerimizi çaya bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.