MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avusturyalı Eğitimciler Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2015 - 09:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avusturyalı Eğitimciler Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde

Dezavantajlı Gençlerin Mesleki Eğitimi konulu AB proje çalışması için Nevşehir’de bulunan Avusturyalı 8 eğitimci, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, burada engellilere yönelik yürütülmekte olan çalışmalara ilişkin olarak yetkililerden bilgi aldı. Kapadokya Eğitim Akademisi Derneği tarafından yürütülmekte olan Dezavantajlı Gençlerin Mesleki Eğitimi konulu AB projesi kapsamında Nevşehir’e gelen Avusturya’nın çeşitli eğitim kurumlarında görev yapan 8 eğitimci, Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete sunulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettiler. Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi yetkilileri tarafından sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler alan Avusturyalı eğitimciler, burada eğitim gören engelli gençlerle de görüştü. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Dezavantajlı Gençlerin Mesleki Eğitimi konulu AB proje çalışması için Nevşehir’de bulunan Avusturyalı 8 eğitimci, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, burada engellilere yönelik yürütülmekte olan çalışmalara ilişkin olarak yetkililerden bilgi aldı.
Kapadokya Eğitim Akademisi Derneği tarafından yürütülmekte olan Dezavantajlı Gençlerin Mesleki Eğitimi konulu AB projesi kapsamında Nevşehir’e gelen Avusturya’nın çeşitli eğitim kurumlarında görev yapan 8 eğitimci, Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete sunulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettiler.
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi yetkilileri tarafından sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler alan Avusturyalı eğitimciler, burada eğitim gören engelli gençlerle de görüştü.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.