Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ay, 'İYİ Partiyle Nevşehir ve Türkiye'ye güneş doğacak'

SİYASET 06.08.2021 - 15:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ay, 'İYİ Partiyle Nevşehir ve Türkiye'ye güneş doğacak'

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Artagan projesiyle Türkiye'nin kalkınacağını belirtirken, "İYİ Parti devletimizin ve Cumhuriyetimizin yok edilen bütün kurumlarını THK dahil yeniden güçlendirecektir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bütün kurum ve kurallarımızı yok etmiştir.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Artagan projesiyle Türkiye'nin kalkınacağını belirtirken, "İYİ Parti devletimizin ve Cumhuriyetimizin yok edilen bütün kurumlarını THK dahil yeniden güçlendirecektir   . Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bütün kurum ve kurallarımızı yok etmiştir. Parçalanan Suriye ile ilişkilerimiz yeniden düzeltilecek Mültecilerin ülkelerine dönüşü ve Fırat’ın doğusundaki PYD varlığının yok edilmesi için Suriye Hükümeti ile birlikte çalışılacaktır. Komşularımızı yönetmeye değil, onlarla dostluk içinde sorunları birlikte çözmeye çalışacağız. İYİ Parti Ülkemizi ayağa kaldıracak projeleri ile iktidara yürümektedir. İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sitem projemizi milletimizle paylaşmış bulunuyoruz. Türk tarım sektörünü girdileri sübvanse etmek suretiyle ayağa kaldıracak ithalat yapan değil ihracata koşan bir verimliliğe kavuşturacağız. Eğitimi işsizler ordusu yetiştiren yapıdan üretim yapan bir kaliteye kavuşturacağız. Artagan Projesiyle, haksız dolaylı vergi sisteminden tabana yayılmış gelirden alınan vergi sistemine geçeceğiz. Tiksindirici Borç doktrini ile ülkemizin kaynaklarını satan ve yağmalayanlara, ülkemizi zarara sokanlara hesabını soracağız" açıklamalarında bulundu.  
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Artagan projesiyle Türkiye'nin kalkınacağını belirtirken, "İYİ Parti devletimizin ve Cumhuriyetimizin yok edilen bütün kurumlarını THK dahil yeniden güçlendirecektir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bütün kurum ve kurallarımızı yok etmiştir.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Artagan projesiyle Türkiye'nin kalkınacağını belirtirken, "İYİ Parti devletimizin ve Cumhuriyetimizin yok edilen bütün kurumlarını THK dahil yeniden güçlendirecektir

 

. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bütün kurum ve kurallarımızı yok etmiştir. Parçalanan Suriye ile ilişkilerimiz yeniden düzeltilecek Mültecilerin ülkelerine dönüşü ve Fırat’ın doğusundaki PYD varlığının yok edilmesi için Suriye Hükümeti ile birlikte çalışılacaktır. Komşularımızı yönetmeye değil, onlarla dostluk içinde sorunları birlikte çözmeye çalışacağız. İYİ Parti Ülkemizi ayağa kaldıracak projeleri ile iktidara yürümektedir. İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sitem projemizi milletimizle paylaşmış bulunuyoruz. Türk tarım sektörünü girdileri sübvanse etmek suretiyle ayağa kaldıracak ithalat yapan değil ihracata koşan bir verimliliğe kavuşturacağız. Eğitimi işsizler ordusu yetiştiren yapıdan üretim yapan bir kaliteye kavuşturacağız. Artagan Projesiyle, haksız dolaylı vergi sisteminden tabana yayılmış gelirden alınan vergi sistemine geçeceğiz. Tiksindirici Borç doktrini ile ülkemizin kaynaklarını satan ve yağmalayanlara, ülkemizi zarara sokanlara hesabını soracağız" açıklamalarında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.