Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ay, 'Nevşehir'de 40 ile 50 arasında oy alacağız'

SİYASET 27.01.2021 - 11:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ay, 'Nevşehir'de 40 ile 50 arasında oy alacağız'

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, bugün bir seçim olsa Nevşehir'de milletvekili çıkarabilme olasılığınız nedir sorusuna, bu soruyu duymamış olayım derken, yerel seçimlerde ise 40 ile 50 arasında oy alabileceklerini söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, bugün bir seçim olsa Nevşehir'de milletvekili çıkarabilme olasılığınız nedir sorusuna, bu soruyu duymamış olayım derken, yerel seçimlerde ise 40 ile 50 arasında oy alabileceklerini söyledi.   8 ilçeden 4'ünü, 16 belde den ise 8'ini kazanabilmek için seçime hazırlanacaklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, "Türkiye'de oyu yükselen tek parti İYİ Parti. Genel Başkanımız Meral Akşener 15 barajını aşarsak daha da fazla oy alacağımızı belirtmişti. 15 barajını geçtik. İYİ Parti AK Partiden de, CHP'den de, MHP'den de oy alıyor. İYİ Parti iktidar alternatifi bir parti haline geldi. Ben hedefi koydum. İlk seçimde partimiz Nevşehir'de 40 ile 50 oy alacak. 8 ilçemizin en az 4'ünü alacağız. 16 beldenin yarısına partimiz kazanacak. İsterseniz daha şimdiden bunu taahhüt olarak imzalayabilirim. Türk milletinin artık çaresi kalmadı. Genel Başkanımız çok iyi bir iktidar alternatifi ortaya çıkardı. AK Partinin 18 yıldır iktidarda kalmasının sebeplerinden biri de alternatifsizliği idi. Ama artık İYİ Parti iktidarın alternatifi durumunda. Türkiye'nin artık bu kutuplaşma ve ayrıştırma dilinden kurtulup bir sevgi diline ihtiyacı var" ifadelerinde bulundu.   
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, bugün bir seçim olsa Nevşehir'de milletvekili çıkarabilme olasılığınız nedir sorusuna, bu soruyu duymamış olayım derken, yerel seçimlerde ise 40 ile 50 arasında oy alabileceklerini söyledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, bugün bir seçim olsa Nevşehir'de milletvekili çıkarabilme olasılığınız nedir sorusuna, bu soruyu duymamış olayım derken, yerel seçimlerde ise 40 ile 50 arasında oy alabileceklerini söyledi.  

8 ilçeden 4'ünü, 16 belde den ise 8'ini kazanabilmek için seçime hazırlanacaklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, "Türkiye'de oyu yükselen tek parti İYİ Parti. Genel Başkanımız Meral Akşener 15 barajını aşarsak daha da fazla oy alacağımızı belirtmişti. 15 barajını geçtik. İYİ Parti AK Partiden de, CHP'den de, MHP'den de oy alıyor. İYİ Parti iktidar alternatifi bir parti haline geldi. Ben hedefi koydum. İlk seçimde partimiz Nevşehir'de 40 ile 50 oy alacak. 8 ilçemizin en az 4'ünü alacağız. 16 beldenin yarısına partimiz kazanacak. İsterseniz daha şimdiden bunu taahhüt olarak imzalayabilirim. Türk milletinin artık çaresi kalmadı. Genel Başkanımız çok iyi bir iktidar alternatifi ortaya çıkardı. AK Partinin 18 yıldır iktidarda kalmasının sebeplerinden biri de alternatifsizliği idi. Ama artık İYİ Parti iktidarın alternatifi durumunda. Türkiye'nin artık bu kutuplaşma ve ayrıştırma dilinden kurtulup bir sevgi diline ihtiyacı var" ifadelerinde bulundu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.