MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ay, 'Sürecin iyi yönetilemediği maskeyi dağıtamadıklarından belli '

SİYASET 04.11.2020 - 11:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ay, 'Sürecin iyi yönetilemediği maskeyi dağıtamadıklarından belli '

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Pandemi sürecinin hükümet tarafından iyi yönetilemediğinin en bariz göstergesinin vatandaşa maske dağıtılamaması olduğunu söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Pandemi sürecinin hükümet tarafından iyi yönetilemediğinin en bariz göstergesinin vatandaşa maske dağıtılamaması olduğunu söyledi.     Hükümetin kendi vatandaşı dururken, depremden etkilenen Yunanistan'a, Amerika'ya ve bir çok ülkeye tıbbi malzeme yardımı yapmasının sürecin iyi yönetilemediğine dair önemli göstergeler olduğunu dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, "Yunanistan'ın bir adasında deprem olmuş. Hayatlarını kaybedenler varmış. Cumhurbaşkanı Erdoğan oraya da yardım ederiz demiş. Bunları çok gülünç buluyorum. Bu süreçte Amerika ve bir çok ülkeye yardım göndererek bir şov sergilediler. O ülkelerin bir çoğunun milli gelirleri bizden çok çok fazla. Nitekim Amerika bizim yaptığımız yardımları Suriye'ye, PYD'ye göndermiş. Sürecin iyi yönetilemediği maske dağıtılamamasından belli. Artı ölenlerin sayılarını vatandaştan gizlediler. Başlangıçta tedbirler sıkı olmalıydı. Parça parça alınan tedbirler Türkiye'de salgının önüne kesemedi" dedi.  
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Pandemi sürecinin hükümet tarafından iyi yönetilemediğinin en bariz göstergesinin vatandaşa maske dağıtılamaması olduğunu söyledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Pandemi sürecinin hükümet tarafından iyi yönetilemediğinin en bariz göstergesinin vatandaşa maske dağıtılamaması olduğunu söyledi.  

 

Hükümetin kendi vatandaşı dururken, depremden etkilenen Yunanistan'a, Amerika'ya ve bir çok ülkeye tıbbi malzeme yardımı yapmasının sürecin iyi yönetilemediğine dair önemli göstergeler olduğunu dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, "Yunanistan'ın bir adasında deprem olmuş. Hayatlarını kaybedenler varmış. Cumhurbaşkanı Erdoğan oraya da yardım ederiz demiş. Bunları çok gülünç buluyorum. Bu süreçte Amerika ve bir çok ülkeye yardım göndererek bir şov sergilediler. O ülkelerin bir çoğunun milli gelirleri bizden çok çok fazla. Nitekim Amerika bizim yaptığımız yardımları Suriye'ye, PYD'ye göndermiş. Sürecin iyi yönetilemediği maske dağıtılamamasından belli. Artı ölenlerin sayılarını vatandaştan gizlediler. Başlangıçta tedbirler sıkı olmalıydı. Parça parça alınan tedbirler Türkiye'de salgının önüne kesemedi" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.