Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ayak tenisi final müsabakaları oynandı

SPOR 15.08.2020 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ayak tenisi final müsabakaları oynandı

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor servisi tarafından organize edilen personel ve sporcuların katıldığı ayak tenisi turnuvası bugün oynanan final müsabakalarıyla sonuçlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor servisi tarafından organize edilen personel ve sporcuların katıldığı ayak tenisi turnuvası bugün oynanan final müsabakalarıyla sonuçlandı.    Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı ve güzel enstantanelerin oluştuğu turnuvada dereceye girenler belli oldu.    Buna göre turnuvanın şampiyonu İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Sami Ekici ikilisi olurken, 2.olan ekip Kemal Keklik ve Kenan Biltekin ikilisi 3.olan ekipse Kadir Tunç ve Bayram Ay ikilisi oldu.    İl müdürü Muhsin Özdemir, "Turnuvayı organize eden bu turnuvaya katılım gösteren personele ve sporculara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte kurum içinde bu tarz etkinliklerin sayısını artırıp kurumumuzda birlik beraberliğimizi artırmak ve kurum aidiyeti oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.    
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor servisi tarafından organize edilen personel ve sporcuların katıldığı ayak tenisi turnuvası bugün oynanan final müsabakalarıyla sonuçlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor servisi tarafından organize edilen personel ve sporcuların katıldığı ayak tenisi turnuvası bugün oynanan final müsabakalarıyla sonuçlandı. 

 

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı ve güzel enstantanelerin oluştuğu turnuvada dereceye girenler belli oldu. 

 

Buna göre turnuvanın şampiyonu İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Sami Ekici ikilisi olurken, 2.olan ekip Kemal Keklik ve Kenan Biltekin ikilisi 3.olan ekipse Kadir Tunç ve Bayram Ay ikilisi oldu. 

 

İl müdürü Muhsin Özdemir, "Turnuvayı organize eden bu turnuvaya katılım gösteren personele ve sporculara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte kurum içinde bu tarz etkinliklerin sayısını artırıp kurumumuzda birlik beraberliğimizi artırmak ve kurum aidiyeti oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.