MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aydemir'den camiler ve din görevlileri haftası kutlaması

GÜNCEL 01.10.2020 - 12:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aydemir'den camiler ve din görevlileri haftası kutlaması

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Diyanet Sen Nevşehir il Başkanı Ahmet Aydemir bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Diyanet Sen Nevşehir il Başkanı Ahmet Aydemir bir mesaj yayınladı.    Aydemir, "Toplumun önderi olan Din Görevlileri,Davranışları ve icraatlarıyla her zaman örnek olmuşlardır. Kurtuluş savaşında ön safta şimdi ise pandemi döneminde vefa sosyal destek grubunda görev alan Din Görevlileri   öncü olmaya devam etmişlerdir. Sesleriyle semalarımızı inleten müezzinlerimizin, kıraatlarıyla kubbelerimizi süsleyen imamlarımızın,  gayretleriyle gönüllerimizi kuranla buluşturan kur'an öğreticilerimizin, hitaplarıyla zihinlerimizi inşa eden vaizlerimizin, tecrübeleriyle rehber olan müftülerimizin, tüm kademelerdeki din görevlilerimizin, kalbinin bir köşesini camiye bağlayan tüm mümin kardeşlerimizin, camiler haftasını kutlarım. Cümlesine Rabbimden, sağlık, sıhhat,afiyet  içerisinde hayırlı, bereketli ömürler niyaz ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara rahmet, mağfiret niyaz ediyorum. Peygamber efendimizin mesleğini bizlere nasib eden Cenabı Allah a sonsuz şükürler olsun. "Kişi Allah katındaki değerini bilmek isterse, Dünyada onu hangi işle görevlendirdiğine baksın (Ataullah iskenderi)" ifadelerinde bulundu.  
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Diyanet Sen Nevşehir il Başkanı Ahmet Aydemir bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Diyanet Sen Nevşehir il Başkanı Ahmet Aydemir bir mesaj yayınladı. 

 

Aydemir, "Toplumun önderi olan Din Görevlileri,Davranışları ve icraatlarıyla her zaman örnek olmuşlardır. Kurtuluş savaşında ön safta şimdi ise pandemi döneminde vefa sosyal destek grubunda görev alan Din Görevlileri   öncü olmaya devam etmişlerdir. Sesleriyle semalarımızı inleten müezzinlerimizin, kıraatlarıyla kubbelerimizi süsleyen imamlarımızın,  gayretleriyle gönüllerimizi kuranla buluşturan kur'an öğreticilerimizin, hitaplarıyla zihinlerimizi inşa eden vaizlerimizin, tecrübeleriyle rehber olan müftülerimizin, tüm kademelerdeki din görevlilerimizin, kalbinin bir köşesini camiye bağlayan tüm mümin kardeşlerimizin, camiler haftasını kutlarım. Cümlesine Rabbimden, sağlık, sıhhat,afiyet  içerisinde hayırlı, bereketli ömürler niyaz ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara rahmet, mağfiret niyaz ediyorum. Peygamber efendimizin mesleğini bizlere nasib eden Cenabı Allah a sonsuz şükürler olsun. "Kişi Allah katındaki değerini bilmek isterse, Dünyada onu hangi işle görevlendirdiğine baksın (Ataullah iskenderi)" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.