Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ayhanlar’da Cem evi inşa ediliyor

İLÇELER 06.01.2020 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ayhanlar’da Cem evi inşa ediliyor

Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar köyünde Cem evi inşa ediliyor.
NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar köyünde Cem evi inşa ediliyor.   Ayhanlar köyünde yapılmakta olan Cem evini ziyaret edip, köy kahvesinde Ayhanlı köy sakinleriyle sohbet eden Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “Zor şartlarda İnancımızı yaşatmaya çalışan Cem evi yönetimine, Hacıbektaş Belediyesi olarak gücümüz yettiğince yardımcı olacağız. Hak hizmetlerini kabul etsin” dedi.
Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar köyünde Cem evi inşa ediliyor.

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar köyünde Cem evi inşa ediliyor.

 

Ayhanlar köyünde yapılmakta olan Cem evini ziyaret edip, köy kahvesinde Ayhanlı köy sakinleriyle sohbet eden Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “Zor şartlarda İnancımızı yaşatmaya çalışan Cem evi yönetimine, Hacıbektaş Belediyesi olarak gücümüz yettiğince yardımcı olacağız. Hak hizmetlerini kabul etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.