Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aykut Efe için Acıgöl Spor'dan Taziye Mesajı Yayınladı

SPOR 15.11.2016 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aykut Efe için Acıgöl Spor'dan Taziye Mesajı Yayınladı

Nevşehir Acıgöl ilçesinde spora katkısı büyük olan Acıgöl Spor Yönetiminden vefat eden Aykut Efe’ hakkında taziye mesajı yayınladı.
Nevşehir Acıgöl ilçesinde spora katkısı büyük olan Acıgöl Spor Yönetiminden vefat eden Aykut Efe hakkında taziye mesajı yayınladı.   Acıgöl Spor Kulübü taziye mesajında ; Kalbide kendi kadar güzel olan Aykut Efe kardeşimizi kaybetmenin burukluğunu yaşıyoruz. Bir sezon boyunca takımımızda top koşturan oyunculuğu ve kişiliği ile bir anda tüm takım ve yönetimimizin sevgisini kazanan kardeşimizi Tedavisi boyunca moralini yüksek tutmak adına takım arkadaşlarıyla birlikte elimizden gelen desteği sağlamak için uğraş verdik. Bugün bizi üzüntüye boğan Aykut  Efe kardeşimize kulübümüz adına Allahtan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve spor camiamıza başsağlığı dileriz. denildi.  
Nevşehir Acıgöl ilçesinde spora katkısı büyük olan Acıgöl Spor Yönetiminden vefat eden Aykut Efe’ hakkında taziye mesajı yayınladı.

Nevşehir Acıgöl ilçesinde spora katkısı büyük olan Acıgöl Spor Yönetiminden vefat eden Aykut Efe hakkında taziye mesajı yayınladı.

 

Acıgöl Spor Kulübü taziye mesajında ; Kalbide kendi kadar güzel olan Aykut Efe kardeşimizi kaybetmenin burukluğunu yaşıyoruz. Bir sezon boyunca takımımızda top koşturan oyunculuğu ve kişiliği ile bir anda tüm takım ve yönetimimizin sevgisini kazanan kardeşimizi Tedavisi boyunca moralini yüksek tutmak adına takım arkadaşlarıyla birlikte elimizden gelen desteği sağlamak için uğraş verdik. Bugün bizi üzüntüye boğan Aykut  Efe kardeşimize kulübümüz adına Allahtan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve spor camiamıza başsağlığı dileriz. denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.