MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ayvalı köyünde toprak göçtü; baba öldü, oğlu yaralandı

ASAYİŞ 05.09.2019 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ayvalı köyünde toprak göçtü; baba öldü, oğlu yaralandı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyünde Mehmet Ay oğlu ile birlikte pekmez toprağı çıkartmak isterken toprak kayması sonrası sonrasında toprak altında kaldı.
  Olay Nevşehir ‘in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı Köyünde meydana geldi. İddialara göre Mehmet Ay isimli vatandaş Üzüm pekmezi yapımında kullanılan toprak için köy yakınlarında ki alandan toprak çıkartmak istediği esnada oğlu ile birlikte toprak altında kaldı.   Olayı görenlerin haber vermesi üzere olay yerine AFAD ekipleri ve Sağlık ekipleri geldi. AFAD ekiplerinin müdahalesi ile Mehmet AY ve Oğlu toprak altından çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Mehmet Ay’ın hayatını kaybettiği belirlenirken oğlu ise yaralı olarak kurtuldu.   Yaralı olay yerinde bulunan ambulans ile Nevşehir devlet hastanesine kaldırılırken Mehmet Ay’ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile morga kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyünde Mehmet Ay oğlu ile birlikte pekmez toprağı çıkartmak isterken toprak kayması sonrası sonrasında toprak altında kaldı.

 

Olay Nevşehir ‘in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı Köyünde meydana geldi. İddialara göre Mehmet Ay isimli vatandaş Üzüm pekmezi yapımında kullanılan toprak için köy yakınlarında ki alandan toprak çıkartmak istediği esnada oğlu ile birlikte toprak altında kaldı.

 

Olayı görenlerin haber vermesi üzere olay yerine AFAD ekipleri ve Sağlık ekipleri geldi. AFAD ekiplerinin müdahalesi ile Mehmet AY ve Oğlu toprak altından çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Mehmet Ay’ın hayatını kaybettiği belirlenirken oğlu ise yaralı olarak kurtuldu.

 

Yaralı olay yerinde bulunan ambulans ile Nevşehir devlet hastanesine kaldırılırken Mehmet Ay’ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile morga kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.