Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Azeri vekilden Vali Becel’e ziyaret

GÜNCEL 12.08.2021 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Azeri vekilden Vali Becel’e ziyaret

Azerbaycan milletvekili Fatma Yıldırım, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.
  Azerbaycan milletvekili Fatma Yıldırım ve eşi Fahri Yıldırım, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Vali Becel, Azeri vekil Fatma Yıldırım’a Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler verirken ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.   Azerbaycan milletvekili Fatma Yıldırım’ın Vali Becel ziyaretine MHP İl Genel üyesi Haydar Çiftçi ve Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz’da eşlik etti.
Azerbaycan milletvekili Fatma Yıldırım, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.

 

Azerbaycan milletvekili Fatma Yıldırım ve eşi Fahri Yıldırım, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Vali Becel, Azeri vekil Fatma Yıldırım’a Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler verirken ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Azerbaycan milletvekili Fatma Yıldırım’ın Vali Becel ziyaretine MHP İl Genel üyesi Haydar Çiftçi ve Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.