MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Baba'dan Oğula Ailecek Hizmet Ediyorlar

İLÇELER 01.02.2017 - 14:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Baba'dan Oğula Ailecek Hizmet Ediyorlar

Babasının yanında Gülşehir’de ilk beyaz eşya işyerini kurmasıyla daha büyümeden esnaf olan Murat Güneş Gülşehir Arçelik Mağazasının aynı babasından gördüğü ilk günkü iş heyecanıyla sürdürüyor.
Babasının yanında Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde ilk beyaz eşya işyerini kurmasıyla daha büyümeden esnaf olan Murat Güneş Gülşehir Arçelik Mağazasının aynı babasından gördüğü ilk günkü iş heyecanıyla sürdürüyor. Gülşehir ilçesinde yaklaşık 50 yıldır hizmet veren iş yeri her zaman yenilikçi ve değişiklik yaparak kalite ve hizmette ilçeye değer katıp hizmet etmeye devam ediyor. Gülşehir halkına Arçelik ürünlerini bu iş yerinden gelip seçip alıyor.     MESLEĞİN MUTFAĞINDAN GELİYOR !   Büyük bir mesleki tecrübeye sahip olan Murat Güneş , bu işin mutfağından geldiğini ifade ederek şöyle devam etti “Küçük yaştan bu yana bu işin içinde olmamız mesleki olarak bana büyük tecrübeler kazandırdı. Hizmet etmek için bir çok kişinin eksiklerini gidermek için yapmadığımız kalmadı. Merhum Babam Bayram Güneş (Allah rahmet eylesin) bana bu işi öğrenmemden çok faydalı oldu. Tecrübeleri bana yansıttı. Gülşehir ilçesinde esnaf olmak gerçekten zor ancak severek yapmaya devam ediyoruz. İşimizin başındayız oğlum olan ve babamın adını koyduğum Bayram’da dersleri dışında boş zamanlarında bana yardım ediyor. İşlerin işleyişini öğreniyor.”   ÇOK YORULDUK AMA HİÇ SIKILMADIK   Bu alanda çalışmaktan büyük keyif aldığını ifade eden Güneş, “İnsanların dilinden anlamak ve işinden zevk almak çok önemli. Her gün işe koşa koşa hep aynı zevkle geliyorum. Kendi işin başka birde işi biliyorsan bambaşka. Bunda babamdan aldığım enerjinin büyük payı var. Yorulduk dediğimiz çok zaman oldu ama bu işten sıkıldık dediğimiz hiç olmadı. Bunu babamdan da duymadım.”diye konuştu.          
Babasının yanında Gülşehir’de ilk beyaz eşya işyerini kurmasıyla daha büyümeden esnaf olan Murat Güneş Gülşehir Arçelik Mağazasının aynı babasından gördüğü ilk günkü iş heyecanıyla sürdürüyor.

Babasının yanında Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde ilk beyaz eşya işyerini kurmasıyla daha büyümeden esnaf olan Murat Güneş Gülşehir Arçelik Mağazasının aynı babasından gördüğü ilk günkü iş heyecanıyla sürdürüyor. Gülşehir ilçesinde yaklaşık 50 yıldır hizmet veren iş yeri her zaman yenilikçi ve değişiklik yaparak kalite ve hizmette ilçeye değer katıp hizmet etmeye devam ediyor. Gülşehir halkına Arçelik ürünlerini bu iş yerinden gelip seçip alıyor.  

 

MESLEĞİN MUTFAĞINDAN GELİYOR !

 

Büyük bir mesleki tecrübeye sahip olan Murat Güneş , bu işin mutfağından geldiğini ifade ederek şöyle devam etti “Küçük yaştan bu yana bu işin içinde olmamız mesleki olarak bana büyük tecrübeler kazandırdı. Hizmet etmek için bir çok kişinin eksiklerini gidermek için yapmadığımız kalmadı. Merhum Babam Bayram Güneş (Allah rahmet eylesin) bana bu işi öğrenmemden çok faydalı oldu. Tecrübeleri bana yansıttı. Gülşehir ilçesinde esnaf olmak gerçekten zor ancak severek yapmaya devam ediyoruz. İşimizin başındayız oğlum olan ve babamın adını koyduğum Bayram’da dersleri dışında boş zamanlarında bana yardım ediyor. İşlerin işleyişini öğreniyor.”

 

ÇOK YORULDUK AMA HİÇ SIKILMADIK

 

Bu alanda çalışmaktan büyük keyif aldığını ifade eden Güneş, “İnsanların dilinden anlamak ve işinden zevk almak çok önemli. Her gün işe koşa koşa hep aynı zevkle geliyorum. Kendi işin başka birde işi biliyorsan bambaşka. Bunda babamdan aldığım enerjinin büyük payı var. Yorulduk dediğimiz çok zaman oldu ama bu işten sıkıldık dediğimiz hiç olmadı. Bunu babamdan da duymadım.”diye konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.