Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Badminton sporcularından Türkiye dereceleri geldi

SPOR 07.02.2020 - 12:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Badminton sporcularından Türkiye dereceleri geldi

30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara da yapılan Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası müsabakalarından Türkiye dereceleri geldi .
NEVŞEHİR(MHA) 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara da yapılan Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası müsabakalarından Türkiye dereceleri geldi .    Badminton sporcularımızdan; 35 yaş çift erkeklerde Ahmet Turan Yıldız – İrfan Çınar Türkiye 1.si 35 yaş karışık çiftlerde Ahmet Turan Yıldız – Neslihan İbaş Türkiye 1.si 45 yaş çift bayanlarda Hanife Topuz – Neslihan İbaş Türkiye 1.si 40 yaş karışık çiftlerde Hanife Topuz - Erol Sipahioğlu Türkiye 3.sü 45 yaş karışık çiftlerde Gönül Emirağaoğlu – İbrahim ilbek Türkiye 3.sü 45 yaş çift bayanlarda Gönül Emirağaoğlu Türkiye 3.sü   50 yaş tek erkeklerde Erol Sipahioğlu Türkiye 3.sü olarak müsabakalardan başarı ile dönmeleri ilimiz adına gurur kaynağı oldu.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer veteran sporcuları ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik ederek, müsabakalardan başarı ile dönmelerinden mutluluk duyduklarını belirterek tebrik etti.  
30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara da yapılan Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası müsabakalarından Türkiye dereceleri geldi .

NEVŞEHİR(MHA) 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara da yapılan Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası müsabakalarından Türkiye dereceleri geldi .

 

 Badminton sporcularımızdan;

35 yaş çift erkeklerde Ahmet Turan Yıldız – İrfan Çınar Türkiye 1.si

35 yaş karışık çiftlerde Ahmet Turan Yıldız – Neslihan İbaş Türkiye 1.si

45 yaş çift bayanlarda Hanife Topuz – Neslihan İbaş Türkiye 1.si

40 yaş karışık çiftlerde Hanife Topuz - Erol Sipahioğlu Türkiye 3.sü

45 yaş karışık çiftlerde Gönül Emirağaoğlu – İbrahim ilbek Türkiye 3.sü

45 yaş çift bayanlarda Gönül Emirağaoğlu Türkiye 3.sü

 

50 yaş tek erkeklerde Erol Sipahioğlu Türkiye 3.sü olarak müsabakalardan başarı ile dönmeleri ilimiz adına gurur kaynağı oldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer veteran sporcuları ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik ederek, müsabakalardan başarı ile dönmelerinden mutluluk duyduklarını belirterek tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.