Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bağcı icraatlarıyla büyük takdir topluyor

BELEDİYELER 28.01.2020 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bağcı icraatlarıyla büyük takdir topluyor

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Kavak Belediyesine Başkan seçilen Feridun Bağcı, bu kısa sürede icraatlarıyla büyük takdir topluyor.
NEVŞEHİR(MHA) 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Kavak Belediyesine Başkan seçilen Feridun Bağcı, bu kısa sürede icraatlarıyla büyük takdir topluyor.   Belediye Başkanı Feridun Bağcı, daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla Kavak Belediyesine "Yol süpürme aracı, yolcu taşıma otobüsü ve itfaiye aracı" kazandırarak filomuzu kuvvetlendirdi.   Daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek adına araç kapasitesinin önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Feridun Bağcı; “Belediyemiz hizmetinde kullanılmak üzere yol süpürme aracı, yolcu taşıma otobüsü ve itfaiye aracı filomuza eklenmiştir. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Kavak gibi günden güne gelişen ve büyüyen bir kasabada, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.   Başkan Bağcı, “Kavak kasabamız için önemli projeleri hayata geçirdiğimiz 2019 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeni yılda halkımızın hizmetine sunmaya çalışacağımız projelerimizin heyecanını şimdiden yaşıyoruz. 2020 yılında da hemşehrilerimiz için çalışmaya, üretmeye ve Kasabamızı birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz. Beldemizi daha güzel ve daha modern hale getirmek için tüm personelimizle çalışmaya bu yılda devam etmenin arzusu içerisindeyiz” diye konuştu.
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Kavak Belediyesine Başkan seçilen Feridun Bağcı, bu kısa sürede icraatlarıyla büyük takdir topluyor.

NEVŞEHİR(MHA) 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Kavak Belediyesine Başkan seçilen Feridun Bağcı, bu kısa sürede icraatlarıyla büyük takdir topluyor.

 

Belediye Başkanı Feridun Bağcı, daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla Kavak Belediyesine "Yol süpürme aracı, yolcu taşıma otobüsü ve itfaiye aracı" kazandırarak filomuzu kuvvetlendirdi.

 

Daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek adına araç kapasitesinin önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Feridun Bağcı; “Belediyemiz hizmetinde kullanılmak üzere yol süpürme aracı, yolcu taşıma otobüsü ve itfaiye aracı filomuza eklenmiştir. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Kavak gibi günden güne gelişen ve büyüyen bir kasabada, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

 

Başkan Bağcı, “Kavak kasabamız için önemli projeleri hayata geçirdiğimiz 2019 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeni yılda halkımızın hizmetine sunmaya çalışacağımız projelerimizin heyecanını şimdiden yaşıyoruz. 2020 yılında da hemşehrilerimiz için çalışmaya, üretmeye ve Kasabamızı birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz. Beldemizi daha güzel ve daha modern hale getirmek için tüm personelimizle çalışmaya bu yılda devam etmenin arzusu içerisindeyiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.