Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bağcılar Kaymakamı Eldivan, Nevşehir heyetine yemek verdi

GÜNCEL 02.02.2019 - 01:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bağcılar Kaymakamı Eldivan, Nevşehir heyetine yemek verdi

Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, EMİTT fuarına katılan Nevşehirli turizmciler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
  Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan 23.Uluslararası EMİTT fuarına katılan Kapadokya turizmcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Eldivan burada Nevşehirli turizmcilerimiz ile bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum derken bizlerde burada Kapadokya bölgesini en güzel şekilde tanıtmaya çalışıyoruz dedi. Eldivan, “ Bugün burada uzun yıllar birlikte Kapadokya Bölgesini tanıtmak için çalıştığımız dostlarımız ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Hacıbektaş ve Avanos Kaymakamlığı yapmış olduğum dönemlerde de siz değerli turizmci dostlarımız ile fuarlarda Kapadokya bölgesini tanıtmak için çaba sarf ediyorduk. Bugün ise ayrı şehirlerde görev yapıyor olsak da aynı görev için çalışıyoruz. Bizlerde burada Kapadokya Bölgemizi en güzel şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.   Kaymakam Eldivan’ın konuşmasının ardından ise Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’de uzun yıllar birlikte görev yapmış olduğumuz Bağcılar Kaymakamımız Mustafa Eldivan’a bölgemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi.   Konuşmaların ardından ise Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil günün anısına Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan’a çeşitli hediyeler verirken program günün anısına çekilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.   Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan tarafından düzenlenen yemeğe Nevşehirli sanatçı Kürşat'ta katılarak hemşerilerini yalnız bırakmadı.    
Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, EMİTT fuarına katılan Nevşehirli turizmciler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan 23.Uluslararası EMİTT fuarına katılan Kapadokya turizmcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Eldivan burada Nevşehirli turizmcilerimiz ile bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum derken bizlerde burada Kapadokya bölgesini en güzel şekilde tanıtmaya çalışıyoruz dedi. Eldivan, “ Bugün burada uzun yıllar birlikte Kapadokya Bölgesini tanıtmak için çalıştığımız dostlarımız ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Hacıbektaş ve Avanos Kaymakamlığı yapmış olduğum dönemlerde de siz değerli turizmci dostlarımız ile fuarlarda Kapadokya bölgesini tanıtmak için çaba sarf ediyorduk. Bugün ise ayrı şehirlerde görev yapıyor olsak da aynı görev için çalışıyoruz. Bizlerde burada Kapadokya Bölgemizi en güzel şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.

 

Kaymakam Eldivan’ın konuşmasının ardından ise Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’de uzun yıllar birlikte görev yapmış olduğumuz Bağcılar Kaymakamımız Mustafa Eldivan’a bölgemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi.

 

Konuşmaların ardından ise Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil günün anısına Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan’a çeşitli hediyeler verirken program günün anısına çekilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan tarafından düzenlenen yemeğe Nevşehirli sanatçı Kürşat'ta katılarak hemşerilerini yalnız bırakmadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.