Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

GÜNCEL 16.04.2018 - 21:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.
  Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Ahmet Soley, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve kurum müdürleri katıldı.   2018 yılı Şubat ayında gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında görüşülen kararların değerlendirilmesi ile başlayan toplantı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay tarafından, 2018 Yılı 1. Dönem Kurumların Faaliyet Raporları çerçevesinde yapılan çalışmalara yönelik faaliyetler sunum eşliğinde katılımcılara anlatıldı. Akabinde Bağımlılıkla Mücadele konusunda diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yürüttüğü eğitim ve bilgilendirmeye yönelik çalışmalar okundu.    Toplantının devamında gündemde yer alan Teknik Çalışma Gruplarının Kurulması ve Kurumlar tarafından görüşülmesi istenilen konuların görüşülmesi ve değerlendirilmesi ile devam etti.
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Ahmet Soley, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve kurum müdürleri katıldı.

 

2018 yılı Şubat ayında gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında görüşülen kararların değerlendirilmesi ile başlayan toplantı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay tarafından, 2018 Yılı 1. Dönem Kurumların Faaliyet Raporları çerçevesinde yapılan çalışmalara yönelik faaliyetler sunum eşliğinde katılımcılara anlatıldı. Akabinde Bağımlılıkla Mücadele konusunda diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yürüttüğü eğitim ve bilgilendirmeye yönelik çalışmalar okundu. 

 

Toplantının devamında gündemde yer alan Teknik Çalışma Gruplarının Kurulması ve Kurumlar tarafından görüşülmesi istenilen konuların görüşülmesi ve değerlendirilmesi ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.