Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bağlı, 'Nevşehir'e yakışır işleri hep birlikte başaracağız'

EĞİTİM 29.03.2019 - 22:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bağlı, 'Nevşehir'e yakışır işleri hep birlikte başaracağız'

Nevşehir Hacı Bektaş Veki Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ‘Üniversite olarak Türkiye’deki kalkınmaya ve milli gururuna yakışır işleri hep birlikte başaracağız’ dedi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversite olarak Türkiye’deki kalkınmaya ve milli gururuna yakışır işleri hep birlikte başaracaklarını söyledi.   NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitede görev yapan ve ‘Bilgisayar İşletmenliği ’ne terfi eden idari personel ile bir araya geldi.  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şükrü Velioğlu ve Personel Daire Başkanı Tahir Dağaslanı’nın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Rektör Bağlı,  “Kamuoyunun ve devletin yatırım yaptığı, büyük bir beklenti içerisinde olduğu başka bir üniversite yok. Çünkü bulunduğumuz bu üniversitenin 190 bin metrekaresinin 90 bin metrekaresini Nevşehirliler yaptı. Dolayısıyla bizim üniversite olarak birinci hedefimiz Nevşehirlilere hizmet etmektir. Biz hizmet üreteceksek Nevşehirliler ve ülkemiz için yapacağız, bir akademik çalışma yapılacaksak bunu Türkiye’deki kalkınmaya, büyümeye, Türkiye’nin milli gururuna yakışır işler yaparak katkıda bulunacağız. Bunları da hep birlikte yürüterek, daha iyi bir üniversite, daha iyi bir eğitim, daha iyi bir idari hizmet için çalışma prensibini hep birlikte oluşturacağız” diye konuştu.   Bağlı konuşmasının ardından bilgisayar işletmenliğine yükselen personeli tebrik ederek, kendilerine başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veki Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ‘Üniversite olarak Türkiye’deki kalkınmaya ve milli gururuna yakışır işleri hep birlikte başaracağız’ dedi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversite olarak Türkiye’deki kalkınmaya ve milli gururuna yakışır işleri hep birlikte başaracaklarını söyledi.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitede görev yapan ve ‘Bilgisayar İşletmenliği ’ne terfi eden idari personel ile bir araya geldi.  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şükrü Velioğlu ve Personel Daire Başkanı Tahir Dağaslanı’nın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Rektör Bağlı,  “Kamuoyunun ve devletin yatırım yaptığı, büyük bir beklenti içerisinde olduğu başka bir üniversite yok. Çünkü bulunduğumuz bu üniversitenin 190 bin metrekaresinin 90 bin metrekaresini Nevşehirliler yaptı. Dolayısıyla bizim üniversite olarak birinci hedefimiz Nevşehirlilere hizmet etmektir. Biz hizmet üreteceksek Nevşehirliler ve ülkemiz için yapacağız, bir akademik çalışma yapılacaksak bunu Türkiye’deki kalkınmaya, büyümeye, Türkiye’nin milli gururuna yakışır işler yaparak katkıda bulunacağız. Bunları da hep birlikte yürüterek, daha iyi bir üniversite, daha iyi bir eğitim, daha iyi bir idari hizmet için çalışma prensibini hep birlikte oluşturacağız” diye konuştu.

 

Bağlı konuşmasının ardından bilgisayar işletmenliğine yükselen personeli tebrik ederek, kendilerine başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.