Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

'Baharın Notalarla Tılsımı' konseri

KÜLTÜR-SANAT 27.03.2019 - 15:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

'Baharın Notalarla Tılsımı' konseri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Hacıbektaş Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol anlamlı bir konser ile hayata geçirildi.
  Dr. Öğr. Üyesi Anıl Çelik’in öncülüğünde Hacıbektaş Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen 'Baharın Notalarla Tılsımı' adlı Oda Müziği ve Orkestra konserine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cesur Pehlevan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fakülte Sekreteri Yüksel Yurteri, Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk,  Hacıbektaş Anadolu Lisesi Müdürü Olcay Salman,  Hacıbektaş Anadolu Lisesi Müdür Yrd. Yavuz Karadeniz, Hacıbektaş Lisesi öğretmen ve öğrencileri ve Güzel Sanatlar Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.    Katılımcılar tarafından beğeni ile izlenen ve birbirinden güzel eserlerle notaları daha da anlamlandıran 'Baharın Notalarla Tılsımı' adlı konser; katılımcılardan ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü.   Konser bitiminde katılımcılar, liseli öğrencilerle ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ni  bir araya getirip bütünleştiren böylesi güzel projelerin artması temennisinde bulundular. 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Hacıbektaş Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol anlamlı bir konser ile hayata geçirildi.

 

Dr. Öğr. Üyesi Anıl Çelik’in öncülüğünde Hacıbektaş Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen 'Baharın Notalarla Tılsımı' adlı Oda Müziği ve Orkestra konserine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cesur Pehlevan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fakülte Sekreteri Yüksel Yurteri, Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk,  Hacıbektaş Anadolu Lisesi Müdürü Olcay Salman,  Hacıbektaş Anadolu Lisesi Müdür Yrd. Yavuz Karadeniz, Hacıbektaş Lisesi öğretmen ve öğrencileri ve Güzel Sanatlar Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. 

 

Katılımcılar tarafından beğeni ile izlenen ve birbirinden güzel eserlerle notaları daha da anlamlandıran 'Baharın Notalarla Tılsımı' adlı konser; katılımcılardan ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

 

Konser bitiminde katılımcılar, liseli öğrencilerle ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ni  bir araya getirip bütünleştiren böylesi güzel projelerin artması temennisinde bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.