MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bahçeli'den 1 Dolarla ilgili 'Bylock' Bombası

SİYASET 22.09.2016 - 10:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bahçeli'den 1 Dolarla ilgili 'Bylock' Bombası

MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ üyelerinde bulunan F serili bir dolarların seri numarasının, ByLock yazışma sisteminin şifresi olduğunu söyledi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ üyelerinde bulunan F serili bir dolarların seri numarasının, ByLock yazışma sisteminin şifresi olduğunu söyledi.   Bahçeli, edinilen bilgiye göre yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde ve önceki günkü Başkanlık Divanı toplantısında, yaşanan süreçlerle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, FETÖ üyelerinin aralarında yazıştığı ByLock sistemine de değindi.       BYLOCK'UN GİRİŞ ŞİFRESİ   215 bin kişinin sistemde olduğu ancak 55 bininin tespit edildiği bilgilerini anımsatan Bahçeli’nin şunları söylediği öğrenildi:   ByLock kullanan kamu görevlileri atıldı. Kalan 160 bin kişinin kim olduğu merak konusu. Tanıdık olmayanın sisteme girmesi imkânsız. Örgüttekilere verilen F serisindeki 1 dolarların seri numaraları ise ByLock sisteminin giriş şifresi olarak kullanılıyormuş.       YURTTA SULH TESADÜF MÜ?   Partiden ihraç edilen Genel Başkan adayı Meral Akşener’in 15 Temmuz öncesi yaptığı konuşmalara da işaret eden Bahçeli, 'Bugüne kadar darbeler gördük. Bir darbenin rengi, amaç ve parolası vardır. Bu da bildiride belli edilir. Mesela 1963 ayaklanmasının parolası ‘Harbiyeli Aldanmaz’dı. 15 Temmuz’daki bildiride ise ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ ifadesi öne çıkıyor. Hanımefendinin neredeyse her toplantısında ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ ifadesini kullanıyor olması sadece tesadüf olamaz' dedi.   MHP Lideri, hükümete de özellikle gözaltılarla ilgili olarak '1 milyona yakın bir mağdur kitle oluşturuldu. Bu sosyal bir yara açabilir. Bu hoşnutsuz kesimin bir araya gelerek harekete geçmesi halinde farklı bir tablo ortaya çıkar' uyarısı yaptı.         Kaynak: Hürriyet 
MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ üyelerinde bulunan F serili bir dolarların seri numarasının, ByLock yazışma sisteminin şifresi olduğunu söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ üyelerinde bulunan F serili bir dolarların seri numarasının, ByLock yazışma sisteminin şifresi olduğunu söyledi.
 

Bahçeli, edinilen bilgiye göre yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde ve önceki günkü Başkanlık Divanı toplantısında, yaşanan süreçlerle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, FETÖ üyelerinin aralarında yazıştığı ByLock sistemine de değindi.

 

 

 

BYLOCK'UN GİRİŞ ŞİFRESİ

 

215 bin kişinin sistemde olduğu ancak 55 bininin tespit edildiği bilgilerini anımsatan Bahçeli’nin şunları söylediği öğrenildi:

 

ByLock kullanan kamu görevlileri atıldı. Kalan 160 bin kişinin kim olduğu merak konusu. Tanıdık olmayanın sisteme girmesi imkânsız. Örgüttekilere verilen F serisindeki 1 dolarların seri numaraları ise ByLock sisteminin giriş şifresi olarak kullanılıyormuş.

 

 

 

YURTTA SULH TESADÜF MÜ?

 

Partiden ihraç edilen Genel Başkan adayı Meral Akşener’in 15 Temmuz öncesi yaptığı konuşmalara da işaret eden Bahçeli, 'Bugüne kadar darbeler gördük. Bir darbenin rengi, amaç ve parolası vardır. Bu da bildiride belli edilir. Mesela 1963 ayaklanmasının parolası ‘Harbiyeli Aldanmaz’dı. 15 Temmuz’daki bildiride ise ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ ifadesi öne çıkıyor. Hanımefendinin neredeyse her toplantısında ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ ifadesini kullanıyor olması sadece tesadüf olamaz' dedi.

 

MHP Lideri, hükümete de özellikle gözaltılarla ilgili olarak '1 milyona yakın bir mağdur kitle oluşturuldu. Bu sosyal bir yara açabilir. Bu hoşnutsuz kesimin bir araya gelerek harekete geçmesi halinde farklı bir tablo ortaya çıkar' uyarısı yaptı.

 

 

 

 

Kaynak: Hürriyet 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.