Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bak Postacı Şarkısı Artık Kaç Postacı Oldu

NEVŞEHİR 23.09.2016 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bak Postacı Şarkısı Artık Kaç Postacı Oldu

Hemen herkesin bildiği ‘Bak postacı geliyor selam veriyor’ şarkısı artık mazide kaldı.
Hemen herkesin bildiği ‘Bak postacı geliyor selam veriyor’ şarkısı artık mazide kaldı.     Önceden heyecanla beklenen, kapılarda karşılanan, getirdikleri haberler güzel ise ikramlarla uğurlanan postacılar şimdi gittikleri her yerde şiddete maruz kalmanın korkusunu yaşıyor.     Neden mi? Çünkü artık hasret kokan mektupların yerini, banka tebligatları, mahkeme kağıtları aldı.     23 Ekimde 176’ıncı yılını kutlayacak olan Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın personeline de bu konuda dertli. Bu konuda Postacılara da sahip çıkılması da  gerekir.     BAK POSTASI GELİYOR SÖZÜ ARTIK KAÇ POSTACI GELİYOR! OLDU Bir zamanlar yolları gözlenen, getirdiği bir mektup ile onlarca insanın yüzünü gülümseten postacılar artık, istenilmeyen adam konumundalar. Postacılar, mektup yerine fatura, ceza kağıdı, mahkeme ve icra tebligatı dağıtıyor.       MEKTUP TARİH OLDU Cep telefonu ve internetin yaygınlaşması ile birlikte tarihe karışan mektup, postacıların pabucunu da dama attı. Bir zamanlar filmlere konu olan, getireceği müjdeli mektup için yolu gözlenen postacılar artık neredeyse istenilmeyen adam ilan edildi. 120 bini aşkın nüfusu olan Nevşehir'de mektup çok az sayıda insan tarafından nostalji olsun diye kullanıyor.       TELEFON FATURASI, MAHKEME VE İCRA TEBLİGATI DAĞITIYOR   Mektubun tarihe karışması ile birlikte postacılar da, icra tebligatı, fatura, kredi kartı tebligatı , trafik cezası kağıdı dağıtmaya başladı. Durum böyle olunca eskiden yolu gözlenen postacılar yolu gözlenen değil, gizlenilen insan konumuna düştü.  Özellikle 50 yaş üstü vatandaşlar, eskiden popüler olan postacıların, istenilmeyen adam konumuna düşmesinin acı bir gerçek olduğunu söyledi.   Nevşehirde Nostalji Fotoğrafı - 1957 yılı Nevşehir PTT memurları  
Hemen herkesin bildiği ‘Bak postacı geliyor selam veriyor’ şarkısı artık mazide kaldı.

Hemen herkesin bildiği ‘Bak postacı geliyor selam veriyor’ şarkısı artık mazide kaldı.

 

 

Önceden heyecanla beklenen, kapılarda karşılanan, getirdikleri haberler güzel ise ikramlarla uğurlanan postacılar şimdi gittikleri her yerde şiddete maruz kalmanın korkusunu yaşıyor.

 

 

Neden mi? Çünkü artık hasret kokan mektupların yerini, banka tebligatları, mahkeme kağıtları aldı.

 

 

23 Ekimde 176’ıncı yılını kutlayacak olan Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın personeline de bu konuda dertli. Bu konuda Postacılara da sahip çıkılması da  gerekir.

 

 

BAK POSTASI GELİYOR SÖZÜ ARTIK KAÇ POSTACI GELİYOR! OLDU

Bir zamanlar yolları gözlenen, getirdiği bir mektup ile onlarca insanın yüzünü gülümseten postacılar artık, istenilmeyen adam konumundalar. Postacılar, mektup yerine fatura, ceza kağıdı, mahkeme ve icra tebligatı dağıtıyor.

 

 

 

MEKTUP TARİH OLDU

Cep telefonu ve internetin yaygınlaşması ile birlikte tarihe karışan mektup, postacıların pabucunu da dama attı. Bir zamanlar filmlere konu olan, getireceği müjdeli mektup için yolu gözlenen postacılar artık neredeyse istenilmeyen adam ilan edildi. 120 bini aşkın nüfusu olan Nevşehir'de mektup çok az sayıda insan tarafından nostalji olsun diye kullanıyor.

 

 

 

TELEFON FATURASI, MAHKEME VE İCRA TEBLİGATI DAĞITIYOR

 

Mektubun tarihe karışması ile birlikte postacılar da, icra tebligatı, fatura, kredi kartı tebligatı , trafik cezası kağıdı dağıtmaya başladı. Durum böyle olunca eskiden yolu gözlenen postacılar yolu gözlenen değil, gizlenilen insan konumuna düştü.  Özellikle 50 yaş üstü vatandaşlar, eskiden popüler olan postacıların, istenilmeyen adam konumuna düşmesinin acı bir gerçek olduğunu söyledi.

 

Nevşehirde Nostalji Fotoğrafı - 1957 yılı Nevşehir PTT memurları

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.