Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Arslan, Avanos’ta Yaşayan Karslılardan Çalışkan İçin Destek İstedi

SİYASET 20.06.2018 - 22:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bakan Arslan, Avanos’ta Yaşayan Karslılardan Çalışkan İçin Destek İstedi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Avanos’ta yaşayan Karslılardan AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan için destek istedi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan Avanos ilçesinde yaşayan Karslılar ile bir araya geldi. Çalışkan burada 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek isterken 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.   AK Parti milletvekili adayı daha sonra ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Face time üzerinden görüntülü konuşma yaparak burada Karslılar ile Bakan Arslan’ı buluşturdu. Bakan Arslan, “24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili adayı kardeşimiz Emre Çalışkan’a desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Avanos’ta yaşayan Karslılardan AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan için destek istedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan Avanos ilçesinde yaşayan Karslılar ile bir araya geldi. Çalışkan burada 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek isterken 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

 

AK Parti milletvekili adayı daha sonra ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Face time üzerinden görüntülü konuşma yaparak burada Karslılar ile Bakan Arslan’ı buluşturdu. Bakan Arslan, “24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili adayı kardeşimiz Emre Çalışkan’a desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.