Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Elvan, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

SİYASET 13.04.2018 - 19:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bakan Elvan, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan partisinin Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret ederek burada partililere 2019 seçimlerinin önemini anlattı.
  Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve partililer karşıladı. Bakan Elvan burada İl Başkanlığı tarafından verilen anı defterine ziyaretine ilişkin yazı yazarken daha sonra ise partililere hitap etti. Bakan Elvan, “Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  ülkemiz için 2013 hedeflerini ortaya koydu. 81 milyon insan olarak hep birlikte bu hedeflere odaklanıp ve bu hedefleri gerçekleştirme yolunda çok yoğun bir sarf ediyoruz. Eğer biz gerçek anlamda 2023 hedeflerine ulaşmak istiyorsak, Türkiye’nin küresel düzeyde bir güç haline gelmesini arzu ediyorsak Türkiye’nin bir istikrar adası olma konumunu devam ettirmesini istiyorsak 2019 yılını başarılı bir şekilde geçirmek zorundayız. 2013, 2019’dan geçiyor. Eğer biz 2019’de hem mahalli seçimlerde hem genel seçimlerde Allah’ın izni ile güçlü bir zaferle çıkarsak Türkiye’nin önü açılacaktır. Her birimiz geçmişten daha çok çalışmak zorundayız. Daha fazla heyecan duymak, daha fazla azim ve kararlı şekilde mücadelemizi sürdürme zorundayız” diye konuştu.   Bakan Elvan daha sonra ise AHİKA bina açılışı için partiden ayrıldı. 
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan partisinin Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret ederek burada partililere 2019 seçimlerinin önemini anlattı.

 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve partililer karşıladı. Bakan Elvan burada İl Başkanlığı tarafından verilen anı defterine ziyaretine ilişkin yazı yazarken daha sonra ise partililere hitap etti. Bakan Elvan, “Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  ülkemiz için 2013 hedeflerini ortaya koydu. 81 milyon insan olarak hep birlikte bu hedeflere odaklanıp ve bu hedefleri gerçekleştirme yolunda çok yoğun bir sarf ediyoruz. Eğer biz gerçek anlamda 2023 hedeflerine ulaşmak istiyorsak, Türkiye’nin küresel düzeyde bir güç haline gelmesini arzu ediyorsak Türkiye’nin bir istikrar adası olma konumunu devam ettirmesini istiyorsak 2019 yılını başarılı bir şekilde geçirmek zorundayız. 2013, 2019’dan geçiyor. Eğer biz 2019’de hem mahalli seçimlerde hem genel seçimlerde Allah’ın izni ile güçlü bir zaferle çıkarsak Türkiye’nin önü açılacaktır. Her birimiz geçmişten daha çok çalışmak zorundayız. Daha fazla heyecan duymak, daha fazla azim ve kararlı şekilde mücadelemizi sürdürme zorundayız” diye konuştu.

 

Bakan Elvan daha sonra ise AHİKA bina açılışı için partiden ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.